Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Fores i Rocío Carrasco amb diners de fons
GENT

L'èxit d'Antonio David Flores després d'assenyalar els nous caps de Rocío Carrasco

Antonio David Flores arrasa amb últim directe a YouTube. I prova d'això són les darreres dades d'audiència que ha registrat

L'últim directe d'Antonio David Flores a YouTube ha estat tot un èxit, i n'és una prova les dades d'audiència que va aconseguir registrar el passat 7 de gener. Intervenció en què l'ex guàrdia civil no ha tingut objeccions a l'hora d'assenyalar públicament els nous caps de Rocío Carrasco.

Aquest diumenge, el youtuber ha tornat a aquesta plataforma de vídeo per parlar, entre altres coses, de la nova feina de l'empresària dins de TVE. Després de ser vetada a Mediaset, l'hereva universal de 'La más Grande' s'ha convertit en un dels fitxatges estrella de la cadena pública.

Captura de 'Lazos de Sangre' amb Rocío Carrasco amb els cabells recollits amb una cua
Rocío Carrasco s'ha convertit en un dels fitxatges estrella de TVE | RTVE

Tant és així que, fa unes setmanes, va participar en l'homenatge que Lazos de Sang va dedicar a la seva mare. A més, l'exdona d'Antonio David Flores s'ha convertit en una de les participants de la pròxima edició de Bake Off: famosos al forn.

Ara, i a l'espera que comenci aquest nou talent culinari de La 1, el pare de Rocío Flores ha tornat a YouTube amb un nou directe. Hi ha parlat de temes tan rellevants com la polèmica paternitat de Bertín Osborne o l'homenatge a María Teresa Campos.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció han estat les paraules que li ha dedicat a Rocío Carrasco i als seus nous caps. Tertúlia que ha estat tot un èxit, segons les dades recollides per empreses especialitzades com TVTOP España.

Antonio David Flores aconsegueix l'èxit després d'assenyalar els nous caps de la seva exdona: 4.483 espectadors

Després d'assegurar que pràcticament cap mitjà de comunicació ha tractat aquest tema, Antonio David Flores ha volgut explicar la veritat sobre els caps de Rocío Carrasco a TVE:

"Què els sembla que TVE compti amb un pressupost de més de 1.200 milions per fer programes de televisió?", ha preguntat en veu alta. "I què els sembla que una televisió privada compti amb un pressupost de 800 milions?", ha afegit tot seguit.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David Flores critica els actuals caps de la seva exdona a través de YouTube | YouTube, Antonio David Flores

Després de qüestionar que la televisió pública estigui invertint aquesta quantitat de diners en programes semblants als de les cadenes privades, Antonio David Flores s'ha centrat en un titular.

"En què gasta RTVE mil milions: famosets, productores 'amigues' i programes cars que veu poca gent", diu una notícia d'Informalia. Al costat d'aquest titular, es pot veure la imatge promocional de Rocío Carrasco a Bake Off: famosos al forn.

En aquesta publicació rescatada per Antonio David Flores es parla dels diners que José Pablo López, directe de Continguts de RTVE, s'ha gastat en programes com l'esmentat anteriorment.

Tot i això, el youtuber ha volgut destacar una part fonamental d'aquesta notícia. Fragment amb què ha volgut criticar una vegada més el fitxatge de la seva exdona a la cadena pública:

Captura de YouTube d'Antonio David Flores amb gràfics i dades de RTVE
Antonio David Flores assegura que TVE gasta milions d'euros a 'teleescombraries' | YouTube, Antonio David Flores

"Dels centenars de milions de diners públics amb què compta TVE, una part va a xafarderia nua i crua. I en moltes ocasions, a pagar personatges famosos i el cor, opcions que ens donen les televisions privades".

A més, i per si no n'hi hagués prou, Antonio David Flores ha apuntat després de llegir aquesta publicació que "TVE alimenta les butxaques de productores properes al poder". Deixant entreveure els certs tractes de favor que existirien dins de la cúpula de Televisió Espanyola.

Després de compartir totes les dades d'aquesta notícia, l'ex guardia civil ha deixat clar que, segons la seva opinió, la televisió pública hauria de donar suport a la cultura. Deixant de banda "la teleporqueria, la xafarderia i els programes d'entreteniment".

Formats en què, casualment, participa la seva exdona. "Per això ja tenim les cadenes privades", ha afegit Antonio David Flores a continuació.

D'altra banda, per continuar destacant el suposat malbaratament de diners que s'estaria duent a terme des de la directiva de Televisió Espanyola, el youtuber ha rescatat una publicació més.

Tal com s'assegura en una altra notícia d'Informàlia, la cadena pública està gastant "els diners públics per pagar Rocío Carrasco, Terelu Campos i Lydia Lozano". "Sálvame envaeix la RTVE de José Pablo López".

Un directe que, segons plataformes com TVTOP España, ha estat tot un èxit. Segons les dades que han registrat, Antonio David Flores ha aconseguit captivar 3.825 espectadors. Arribant a 4.483 durant el minut d'or (22.27 h).