Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb una dessuadora negra, José Ortega Cano amb ulleres de sol i camisa verda i una orella

GENT

Antonio David Flores activa un rumor que podria trencar el pacte amb José Ortega Cano

Antonio David Flores torna al seu canal de YouTube i posa sobre la palestra un dels temes més delicats per a Ortega Cano: la paternitat dels seus fills

Antonio David Flores ha tornat a treure a la llum un dels temes més delicats per a José Ortega Cano: la polèmica adopció dels seus fills. Durant anys, han sortit a la llum tota mena d'informacions relacionades amb aquest assumpte familiar delicat.

I encara que fa temps el youtuber va amenaçar el vidu de 'La más grande' de revelar alguns assumptes "tèrbols" sobre aquestes adopcions, segons sembla, tots dos van arribar a una treva. Pacte que podria estar a punt de trencar-se després de tot el que ha passat en el seu darrer directe a YouTube.

Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb gorra blava i camisa texana i José Ortega Cano amb ulleres de sol i una jaqueta de cuir
Antonio David torna a treure a la llum la polèmica paternitat d'Ortega Cano | e-noticies.cat, Europa Press

Tal com hem pogut veure, durant la seva darrera intervenció en aquesta famosa plataforma de vídeos, Antonio David Flores ha comptat amb la presència de l'advocat Fernando Cumbres. Persona que ha tornat a posar sobre la palestra un rumor polèmic relacionat amb els fills d'Ortega Cano.

"Rocío Carrasco és l'hereva forçosa de la seva mare perquè no té germans", ha assegurat el lletrat. D'aquesta manera, ha posat en dubte la possible il·legalitat que s'amaga darrere de l'adopció de Gloria Camila i José Fernando. Un rumor que fa anys que sobrevola els seus caps.

Captura d'un vídeo de YouTube del canal d'Antonio David Flores durant un debat amb diversos col·laboradors
Antonio David compta amb la col·laboració de l'advocat Fernando Cumbres | YouTube: Antonio David Flores

Però lluny de quedar-s'hi, el convidat d'Antonio David Flores ha donat una dada més. Segons ha assegurat, els germans no van rebre en herència part del terç de la llegítima, perquè “no els correspon”. "Van rebre llegats", ha afegit Fernando Cumbres a continuació.

Una informació que podria suposar un abans i un després a l'aparent treva que el youtuber hauria signat amb José Ortega Cano. Al contrari d'allò que s'esperava, l'exmarit de Rocío Carrasco no ha desmentit cap de les informacions de l'advocat.

Antonio David Flores parla sobre un rumor familiar que podria trencar la seva treva amb Ortega Cano

Durant el seu últim directe a YouTube, Antonio David Flores i el seu convidat han posat en dubte la paternitat de Gloria Camila i José Fernando. Tant és així que Fernando Cumbres ha arribat a assegurar que Rocío Carrasco és l'única hereva de la seva mare perquè “no té germans”.

Unes paraules que poden provocar un nou enfrontament entre el youtuber i José Ortega Cano. I molt més després de veure quina ha estat la seva actitud quan el lletrat estava donant totes aquestes dades sobre els fills del torero.

Primer pla de Gloria Camila Ortega i el seu germà, José Fernando Ortega, tots dos amb rostres somrients
L'advocat posa en dubte la paternitat de Gloria Camila i José Fernando | Instagram, @gloriacamilaortega

Segons ha descrit La Opinión de Almería a les seves xarxes socials, "Antonio David Flores no només no ha fet una sola objecció a l'advocat mentre feia la seva exposició, sinó que assentia".

Una reacció que pot estar relacionada amb una advertència polèmica que l'excol·laborador de televisió va fer a Ortega Cano en el passat. Fa temps, el youtuber va amenaçar el torero de revelar alguns assumptes "tèrbols" relacionats amb aquesta adopció.

Ara bé, lluny de prendre mesures contra Antonio David Flores, el vidu de Rocío Jurado va optar per quedar-se en silenci. Gest que molts van entendre com una possible treva entre aquests dos homes.

Com es podia esperar, tota aquesta informació ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. Així, defensors i detractors de l'anomenada 'Marea Blava' s'han volgut pronunciar sobre això.

"Que no insinuï tant i que ensenyi proves. A hores d'ara el que digui o deixi de dir ens ho ha de portar al paire", ha escrit a X una defensora de l'exdona d'Antonio David Flores.

"Suposo que Gloria Camila presentarà la denúncia pertinent i exigirà explicacions a qui la va acollir a casa seva durant el confinament", s'ha qüestionat un altre internauta.