Gloria Camila amb rostre molt seriós posant per a una foto al carrer

Gloria Camila revela l'estat actual de José Fernando, cunyat de Fidel Albiac

Gloria Camila revela com es troba el seu germà després de sis anys ingressat a una clínica especialitzada

Gloria Camila no ha tingut cap problema a revelar públicament quin és l'actual estat del seu germà i cunyat de Fidel Albiac, José Fernando. I ho ha fet aquest dilluns, 18 de setembre, durant el seu debut a Espejo Público.

Després d'haver estat col·laboradora de diversos programes de Telecinco i d'haver estat vetada pel nou equip directiu d'aquesta cadena, la noia ha tornat a la pantalla petita. Però aquesta vegada ho ha fet de la mà d'una de les estrelles d'Antena 3: Susanna Griso.

Gloria Camila i Gema López parlant amb Susanna Griso a Espejo Público
Gloria Camila torna a la televisió com a col·laboradora d''Espejo Público' | Atresmedia

Fa tot just unes hores, Gloria Camila s'ha estrenat com a col·laboradora del matinal de la cadena. Repte que, segons ha revelat la germana de José Fernando, afronta amb molta il·lusió:

"Això per a mi és una renovació, aquest canvi de cadena és una cosa divertida. Mai he tingut objecció a parlar de temes aliens a mi, encara que si tinc parlar dels temes meus, ho faig".

Tot i això, la cunyada de Fidel Albiac ha assegurat que, malgrat que "de col·laboradora estic bé", les seves prioritats en són unes altres. "Vull centrar-me en la meva marca de roba i en els estudis", ha confirmat Gloria Camila.

Durant el primer dia de treball, la 'influencer' no ha tingut cap problema a parlar sobre un dels temes més delicats de la seva família: la situació personal de José Fernando.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La noia ha aprofitat l'ocasió per revelar quin és l'estat del seu germà, després de sis anys ingressat a una clínica especialitzada en salut mental. "La vida va passant i tots aprenem dels nostres errors".

Gloria Camila confessa quin és l'estat actual de José Fernando: "Està millorant"

Gloria Camila ha parlat, durant el seu debut a Espejo Público, sobre com es troba el seu germà sis anys després d'haver estat ingressat a un centre especialitzat en salut mental.

El 2017, Ortega Cano va haver de prendre una de les decisions més complicades de la seva vida. I és que, després d'adonar-se de la qüestionable conducta del seu fill José Fernando, no va tenir més remei que intervenir-hi.

Primer pla de Gloria Camila Ortega i el seu germà, José Fernando Ortega, tots dos amb rostres somrients
Gloria Camila revela com es troba el seu José Fernando | Instagram, @gloriacamilaortega

De fet, el pare de Gloria Camila va optar per portar el seu fill al centre San Juan de Dios, situat a la localitat madrilenya de Ciempozuelos. Des d'aleshores, el cunyat de Fidel Albiac ha estat vivint allà, totalment controlat pel seu equip mèdic.

Encara que en els darrers mesos s'ha especulat amb la possible sortida de José Fernando de la dita clínica, la veritat és que aquest moment encara no s'ha produït. Per això, a la seva germana no li ha quedat cap altra opció que parlar públicament sobre aquest tema delicat.

Segons ha revelat la noia aquest dilluns, per a ella, aquell any va ser molt traumàtic, i no només perquè el seu germà "va entrar a un centre de desintoxicació". I és que aquest esdeveniment va coincidir amb l'accident que va tenir Ortega Cano i que va acabar amb la vida de Carlos Parra. "Vaig estar força sola".

Tot i això, i malgrat que ha "aguantat que diguin barbaritats" de José Fernando, Gloria Camila no ha tingut cap problema a parlar sobre el seu estat de salut actual. "Està millorant en el tractament i és pare. La vida va passant i tots aprenem dels nostres errors", ha revelat la cunyada de Fidel Albiac.

A més, no ha tingut objeccions a assumir que, si la seva mare no se n'hagués anat tan aviat, "no s'hauria produït aquesta situació". Però, lluny d'allunyar-se del seu germà, la 'influencer' va optar per donar-li suport en tot moment:

"En circumstàncies i problemes familiars, no s'han de deixar sols. Em va tocar ser-hi amb tots dos al màxim i ara estem genial".

Muntatge de José Fernando Ortega i Fidel Albiac seriosos amb la mirada fixa
José Fernando i Fidel Albiac sempre han tingut una bona relació | GTRES, e-noticies.cat

Durant tots aquests anys, la relació entre els germans i Fidel Albiac ha estat una mica complicada. Tot i això, i encara que Gloria Camila ha mostrat el seu rebuig pel marit de Rocío més d'una vegada, el seu vincle amb José Fernando és totalment diferent.

Tant és així que, el 2016, l'hereva universal de 'La más grande' i el seu marit no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de convidar-lo a la seva boda.