Muntatge de Rosa Benito somrient amb els llavis vermells i Amador Mohedano seriós amb un barret blanc

GENT

Rosa Benito executa la seva venjança sense comptar amb l'ajuda d'Amador Mohedano

Rosa Benito torna a les xarxes socials per compartir una reflexió personal sobre la recent detenció d'Antonio Tejado

Rosa Benito ha tornat a les seves xarxes socials per començar amb la seva venjança personal contra una de les persones que més mal li ha causat a la seva família: Antonio Tejado. Pla que duu a terme sense l'ajuda d'Amador Mohedano.

Fa tot just unes hores s'ha celebrat la inauguració de Bakkus, la nova aventura empresarial de Gloria Camila. Es tracta d'una nova marca de roba que la jove ha posat en marxa aquest dilluns, 26 de febrer.

Rosa Benito amb una brusa sense espatlles i Amador Mohedano amb una camisa de ratlles somrient
Rosa Benito i Amador Mohedano van pactar no parlar sobre Antonio Tejado | Europa Press

Tal com hem pogut veure, diverses figures conegudes han acudit a la presentació d'aquest nou projecte. I encara que Rosa Benito no s'ha volgut perdre aquest esdeveniment per res al món, el seu exmarit ha optat per no fer acte de presència.

Ara bé, unes hores abans d'aquesta presentació, l'excol·laboradora de televisió ha acudit al seu perfil d'Instagram per compartir amb els seus seguidors una publicació molt reveladora. Reflexió que en aquest cas ha estat relacionada amb la detenció recent d'Antonio Tejado.

Storie de Rosa Benito a Instagram amb un text sobre el temps i la veritat el 26 de febrer de 2024
Rosa Benito trenca el seu silenci a les xarxes socials | Instagram, @rosapepioficial

Tot i haver arribat a un acord amb Amador Mohedano per no parlar públicament sobre el nebot de María del Monte, ha optat per trencar el seu silenci. Encara que, això sí, d'una manera molt subtil.

A través de les històries de la xarxa social, Rosa Benito ha compartit unes paraules enigmàtiques. "Quina veritat que el temps sempre parla. Ara sí", ha escrit l'excol·laboradora de televisió, venjant-se així de l'exmarit de la seva filla Chayo.

Rosa Benito posa en marxa la venjança personal sense l'ajuda del seu exmarit

Igual que va passar amb Rocío Carrasco, Rosa Benito i el seu exmarit han arribat a un important acord després de posar fi al seu matrimoni. En un intent per deslligar-se tant com sigui possible de l'escàndol protagonitzat per Antonio Tejado, tots dos havien optat per guardar silenci.

I encara que durant dies van aconseguir dur a terme aquesta dura tasca, fa tot just unes hores, l'experruquera ha compartit aquesta reflexió reveladora amb tots els seus seguidors d'Instagram.

Muntatge d'Amador Mohedano en primer pla amb Antonio Tejado
Amador també ha parlat sobre els problemes d'Antonio Tejado | e-noticies.cat, Telecinco

Per part seva, l'exmarit de Rosa Benito també ha trencat aquest pacte familiar. En un principi, Amador va optar per "no participar en cap directe de YouTube o televisió per evitar preguntes incòmodes".

Tanmateix, fa uns dies, el germà de Rocío Jurado va ser molt clar sobre la presumpta implicació d'Antonio Tejado en la banda que va robar a casa de María del Monte.

Tal com va assegurar l'exmarit de Rosa Benito al canal de Juanjovlog, només vol que es faci justícia. A més, ha deixat clar que si Antonio és innocent, desitja que "passi el mínim temps possible a la presó".

Actualment, l'exmarit de Chayo Mohedano està en "presó provisional, comunicada i sense fiança" després de ser relacionat amb una banda que es dedicava a robar a la comarca de l'Aljarafe.

A més, aquesta organització també estaria darrere de l'atracament amb violència que María del Monte i Inmaculada Casal van patir a l'agost a casa seva a la localitat de Ginés. Acte en què els assaltants van aconseguir endur-se un botí valorat en un milió d'euros.

Tot i això, i malgrat aquesta delicada situació, la cantant ha optat per ser prudent i esperar que el jutge es pronunciï sobre la presumpta inaplicació del seu nebot.

Per part seva, la filla de Rosa Benito ha decidit seguir els mateixos passos que l'artista. A diferència dels seus pares, està intentant mantenir-se tan allunyada com sigui possible d'aquest escàndol. Tant és així que ha anunciat que prendrà mesures legals contra totes aquelles persones que "atemptin contra el seu honor".

➡️ Gent

Més notícies: