Muntatge en primer pla de David Flores Carrasco i Fidel Albiac

GENT

Revelen què va fer Fidel Albiac en un dels aniversaris de David Flores Carrasco

Fidel Albiac torna a ser notícia després de ser assenyalat pels fets que va tenir lloc el dia que David Flores Carrasco feia anys

Fidel Albiac ha tornat a convertir-se en notícia després de sortir a la llum un episodi que va tenir com a protagonista David Flores Carrasco. El marit de Rocío sempre ha estat qüestionat pel poder que, per a alguns, va exercir sempre sobre la filla de 'La más grande'. Però aquesta vegada és el fill d'Antonio David qui va acabar sent perjudicat.

La informació l'aporta Pablo González, conegut com a 'Pablo Calvo', que afirma tenir en el seu poder un testimoni aclaridor. Concretament, un que fa referència a l'aniversari de David i com Fidel va evitar que Rocío es reunís amb el seu fill.

El que va fer Fidel Albiac en un aniversari de David Flores Carrasco: va evitar que Rocío es reunís amb el seu fill

Encara que Fidel Albiac sempre ha estat allunyat de la premsa i no hi ha participat, això no li ha evitat ser notícia. Sobretot perquè els detractors de Rocío continuen assenyalant-lo com la persona que maneja els fils de la filla de la chipionera.

L'última hora que ha sortit a la llum sobre l'advocat també té com a protagonista David Flores Carrasco. Així ho revelava el paparazzi Pablo Calvo en un directe a YouTube per a Ricky García. Segons ell, té a les seves mans una entrevista d'una persona que hi va ser en un moment clau per a Rocío: l'aniversari del seu fill.

Primer pla de Fidel Albiac amb el rostre seriós i preocupat
Fidel Albiac va evitar que Rocío veiés el seu fill en el seu aniversari | Europa Press

Sense donar més detalls sobre la persona en qüestió, Pablo va revelar el que va fer Fidel Albiac en un dels aniversaris de David. Va explicar que, quan el matrimoni era a Sevilla, Rocío va demanar a Fidel anar a Madrid per l'aniversari del seu fill.

Una idea que, segons expliquen, no va ser ben rebuda per l'advocat i que es va negar a complir. "A l'aniversari del teu fill, de què? Ens quedarem aquí", va ser la resposta d'Albiac. "Rocío es va posar a plorar i va insistir, però Fidel va dir: «Vinga, ja tindràs més aniversaris»", va continuar explicant Pablo.

El que Fidel va fer a l'aniversari de David va ser evitar que es reunís amb la seva mare, segons el paparazzi. És més, afirma que el sevillà mai no ha intervingut en la relació de la seva dona amb els seus fills, propiciant el distanciament.

Però, sens dubte, el més esgarrifós arribaria després que Fidel negués a Rocío visitar David pel seu aniversari. Pablo afirma que Albiac va incitar la seva dona a beure més del compte per gravar-la.

La reacció de Fidel a les llàgrimes de Rocío per no poder anar a veure David Flores Carrasco

El paparazzi va un pas més enllà i relata el que va passar a continuació que Fidel prohibís Rocío veure el seu fill. Afirma que la persona que era present aquell dia va veure com el sevillà va incitar la seva dona a beure més del compte.

La reacció de Fidel a les llàgrimes de Rocío per no veure David va ser demanar una ampolla de Baileys. "Porta una ampolla a la nena aquesta a veure si s'emborratxa", afirma Pablo que va dir Albiac. Un moment esgarrifós que encara empitjora més després de saber què va passar a continuació.

Muntatge de fotos en primer pla amb Rocío Carrasco, Fidel Albiac i el seu fill David Flores
Assenyalen Fidel com el culpable que Rocío no vegi els seus fills | e-noticies.cat, GTRES, Mediaset

"Quan ja la tenia mig marejada, Fidel i la seva mare van treure gravadores i li van començar a fer preguntes", explica Calvo. El testimoni del fotògraf amic d'Antonio David assenyala directament Albiac i com aquest sempre ha manipulat Rocío. Fins al punt, que seria el vertader culpable que la filla de la chipionera no tingui relació amb David i la seva filla.

Una teoria que fa anys que persegueix el sevillà i que Rocío va negar en diverses ocasions al seu documental. De fet, va arribar a dir que David adorava Fidel i que aquest sempre el va cuidar com si fos el seu fill.