Muntatge de fotos d'Antonio David Flores al seu canal de YouTube parlant a càmera i una imatge de Gloria Camila Ortega fent un petó a la galta al seu germà José Fernando

GENT

Antonio David Flores destapa una dada inèdita sobre els fills de José Ortega Cano

Antonio David Flores ho ha posat sobre la taula en abordar al seu canal de YouTube l'herència de Rocío Jurado

Antonio David Flores aborda una gran quantitat de temes del cor al seu canal de YouTube. Tot i que no és menys cert que, habitualment, recorre a fer referència a qui va ser la seva família política pel casament amb Rocío Carrasco. I precisament parlar-ne ha suposat que descobreixi un detall inèdit i espinós.

Antonio David Flores ha permès que l'advocat Fernando Cumbres descobreixi una cosa desconeguda sobre els fills de José Ortega Cano. Això, com és lògic, ha generat un enorme enrenou en xarxes socials.

Antonio David Flores posa sobre la taula una autèntica bomba sobre els fills d'Ortega Cano

Antonio David Flores ha estat parlant aquests dies al seu canal sobre Supervivientes, sobre el suposat embargament que ha patit la seva exdona i també sobre l'herència de Rocío Jurado. Això últim ho ha fet de la mà dels seus col·laboradors freqüents i algun puntual, com seria l'advocat Fernando Cumbres.

El malagueny ha posat sobre la taula el llegat de la cantant i les dades que sobre això ha donat la seva filla gran a la seva coneguda docusèrie. En fer-ho, ha permès que l'esmentat lletrat de primeres hagi deixat anar una bomba destapant una cosa que es desconeixia. Ha donat un detall inesperat sobre els plançons majors d'Ortega Cano, Gloria Camila i José Fernando.

Captura d'un vídeo de YouTube del canal d'Antonio David Flores durant un debat amb diversos col·laboradors
Antonio David Flores ha permès que l'advocat doni una dada inesperada sobre la descendència d'Ortega Cano | YouTube: Antonio David Flores

En concret, ha dit: “Carrasco continua parlant que és l'hereva universal, però no. És l'única hereva forçosa perquè no té germans”. D'aquesta manera, ha deixat caure que potser la xipionera no va adoptar aquells i que, per tant, legalment la seva única filla és Rocío.

Així mateix, ha afegit que “Jurado, després, el que fa és deixar llegats puntuals de la part de lliure disposició. L'usdefruit va ser per a Ortega i després va deixar llegats a persones com Amador i la resta per a la seva hereva”.

Antonio David ha decidit no entrar a analitzar aquesta dada que s'ha descobert de Gloria i José, potser perquè sap que els seus fills hi tenen relació. No obstant això, simplement el fet de permetre que se n'adoni ja és significatiu. És més, ha pogut molestar i molt Ortega Cano i els joves esmentats, cosa que podria suposar l'inici d'una altra batalla familiar.

Foto de Rocío Jurado amb José Ortega Cano i els seus dos fills, Gloria Camila i José Fernando, anys enrere al casament d'un familiar
Antonio David Flores ha fet que l'adopció dels ara adults sigui posada en dubte | Europa Press

Antonio David Flores genera enrenou amb el que ha passat al seu canal

Antonio David Flores segur que sabia que les paraules de Cumbres generarien un enorme debat en xarxes. I això és precisament el que ha passat.

Així, alguns s'han cregut a l'advocat i han deixat clar que estan estupefactes pel que han descobert sobre els fills d'Ortega. Per això han llançat missatges de retret cap a Gloria Camila per permetre que el malagueny expliqui aquests temes.

Exemples en aquest sentit són comentaris com aquests: “Ella no diu res, no li para als peus”, “Sabem si està camí del jutjat per honorar la memòria de la seva mare?” i “Estarà contenta, el seguirà aplaudint i rient les gràcies?”.

Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb un mocador gris al coll i Rocío Jurado vestida de blau
Antonio David Flores és conscient que s'està parlant molt de l'herència de la seva exsogra per l'adopció esmentada | e-noticies.cat

Tot i això, altres internautes no s'han cregut el que va explicar el lletrat. Per això, l'han atacat o directament li han demanat que ensenyi proves del que està dient. Ho han fet amb tuits com els següents: “Que ho demostri com va fer Rocío” i “Va! Això és fals”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Caldrà esperar per veure si aquestes manifestacions tenen conseqüències o no. El que és clar és que ningú hi ha quedat indiferent.