Muntatge amb Leonor mirant de banda, Felip VI saludant amb l'uniforme militar i Letizia somrient
GENT

Leonor diu adeu a Felip i Letícia: la decisió després de triomfar a la Pasqua Militar

Leonor s'acomiada dels seus pares, Felip i Letícia, per començar una nova etapa en la seva instrucció militar

Leonor pren una decisió important després de triomfar a la seva primera Pasqua Militar: s'acomiada de Felip i Letícia després de dues setmanes de vacances. I ho fa per reprendre els seus compromisos dins de l'Acadèmia General Militar de Saragossa.

Aquest 6 de gener es va convertir en un dels dies més rellevants per a la princesa d'Astúries des que va començar la seva formació militar dins d'aquesta institució. Per primera vegada, Leonor ha participat en aquest acte castrense rellevant.

Com s'esperava, Leonor va ser la gran protagonista d'aquest esdeveniment militar, el qual es va celebrar dins del Palau Reial de Madrid. Allà, els monarques i la seva filla van rebre els alts càrrecs de les Forces Armades, la Guàrdia Civil i el Centre Nacional d'Intel·ligència.

Plànol general de Leonor de Borbó, Letícia Ortiz, el rei Felip i Pedro Sánchez a la Pasqua Militar 2024
Leonor ha participat en la seva primera Pasqua Militar | GTRES

Tot i això, no va ser fins a la cerimònia celebrada dins del Saló del Tron quan Felip VI va voler ressaltar l'"enorme orgull" que senten tant ell com la reina Letícia. Sentiment que tenen "des que la princesa va tenir l'honor de jurar la bandera el mes d'octubre passat a l'Acadèmia Militar de Saragossa".

Per la seva banda, la ministra de Defensa, Margarita Robles, va assegurar als monarques que, "com a pares, us podeu sentir satisfets de la feina que la princesa d'Astúries està fent". Informació que ha rebut per part dels professors i companys de Leonor.

Ara, i després de dues setmanes de vacances per Nadal, la filla gran de Felip i Letícia ha abandonat el palau de La Zarzuela. I tot per reprendre les classes dins de l'Acadèmia General Militar de Saragossa.

Leonor s'acomiada dels seus pares després de les vacances de Nadal: la princesa torna a l'Acadèmia Militar de Saragossa

Aquest dilluns, 8 de gener, la princesa Leonor ha reprès les classes a l'Acadèmia General Militar de Saragossa després de les vacances de Nadal. Un període de descans que va començar el 22 de desembre passat.

Dies abans de tornar amb els pares, l'hereva al tron espanyol va estar amb altres cadets al Pirineu aragonès, participant en uns exercicis de muntanya i d'esquí.

Primer pla de la princesa Leonor de Borbó, amb rostre seriós, durant la Pasqua Militar de 2024
Leonor ja ha reprès les seves classes dins de l'Acadèmia Militar de Saragossa | GTRES

Ara, i després de passar uns dies amb la família, Leonor continuarà amb el segon quadrimestre del seu segon any dins d'aquesta institució. Curs que va començar el 8 d'octubre passat després de la seva jura de bandera.

La princesa d'Astúries va iniciar la seva formació dins l'Acadèmia General Militar de Saragossa el 17 d'agost passat. En aquell moment, la jove va començar la seva instrucció a l'Exèrcit de Terra, però encara li queden tres etapes més d'ensinistrament.

Tot i això, durant aquesta nova etapa, Leonor i la resta dels seus companys hauran de fer front a diversos compromisos militars. El pròxim 20 de febrer, la filla de Felip i Letícia participarà en la parada militar prevista a l'acte pel 141è aniversari de l'Acadèmia General de Saragossa.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Leonor tornarà a reunir-se amb els seus pares durant les vacances de Setmana Santa | GTRES, e-noticies.cat

Després d'aquest esdeveniment important, Leonor podrà tornar al palau de La Zarzuela del 28 de març al 4 d'abril amb motiu de les vacances de Setmana Santa.

El pròxim 19 de juny, després de finalitzar el darrer període d'instrucció, tindrà lloc l'acte de cloenda d'aquest curs. Tot i això, no serà fins al 15 de juliol quan Leonor pugui donar per finalitzada aquesta etapa en la seva formació militar.