Amelia Bono amb un vestit negre adornat amb pedres brillants posa davant d'un fons promocional, mentre que Miguel Ángel Silvestre amb ulleres de sol i barba apareix en un cercle vermell superposat a la imatge.
GENT

Amelia Bono i Miguel Ángel Silvestre s'ho passen molt bé en el concert més exitós

Amelia Bono i Miguel Ángel Silvestre han estat alguns dels famosos que han acudit a una cita tan important

Fa unes hores, el Santiago Bernabéu ha esdevingut l'epicentre de la música i l'emoció amb el concert de Manuel Carrasco. Era l'últim xou de la seva exitosa gira La última flecha.

Aquest esdeveniment ha congregat més de 70.000 assistents, que van esgotar les entrades. I també ha estat un punt de trobada per a nombroses celebritats, entre elles Amelia Bono i Miguel Ángel Silvestre. Dues cares molt conegudes del nostre país que han gaudit de valent al ritme de les composicions de l'andalús.

Manuel Carrasco amb camisa vermella i pantalons foscos caminant sobre l'escenari durant un concert amb llums i pantalles acolorides de fons.

Amelia Bono gaudeix de la música després de la seva separació definitiva

Amelia Bono, recentment separada de Manuel Martos de manera definitiva, ha trobat a la música un refugi i una manera de gaudir de la vida. L'empresària i influencer ha assistit, per tant, al concert de Manuel Carrasco a Madrid, mostrant una vegada més el seu caràcter alegre i la passió per aquest art.

Aquest esdeveniment li ha permès desconnectar per complet dels problemes. I, per descomptat, passar una bona estona en companyia d'amics i altres celebritats.

Durant el concert, Amelia no ha dubtat a mostrar el seu entusiasme. Se l'ha vist divertir-se al ritme de les cançons, i, com no podia ser d'una altra manera, ha compartit aquests moments a les xarxes.

captura instagram storie Amelia Bono en un estadi ple de gent, amb llums i decoracions de cors vermells, gaudint d´un concert.

En una de les seves stories apareix ballant durant l'esdeveniment i, fins i tot, després, posant amb el protagonista de la nit. Un gest que demostra la seva admiració pel cantant.

Miguel Ángel Silvestre: un fan més al Bernabéu

Miguel Ángel Silvestre, conegut pel seu carisma i el seu talent, també ha assistit a l'espectacle i s'ha mostrat completament entregat a la música de l'artista. Com Amelia Bono, ell ha pujat la seva experiència a les xarxes socials.

Exactament, ha penjat un vídeo amb diverses imatges del xou. I aquest l'ha acompanyat d'un missatge emotiu: “Un concert inoblidable. Gràcies Manuel Carrasco, ens has fet volar i somiar”.

Captura instagram, Miguel Ángel Silvestre: Un concert inoblidable! Gràcies @manuelcarrasco_ ens has fet volar i somiar!!!

Un concert de Manuel Carrasco carregat d'emocions i records

El concert no només ha estat un xou musical, sinó també un esdeveniment carregat d'emocions. Un dels moments més commovedors de la nit ha estat el record que el cantant ha tingut per a Elena Huelva, la influencer morta recentment a causa d'un càncer. Aquest homenatge ha tocat el cor dels assistents i ha demostrat la capacitat dels habitants de Huelva per connectar amb el seu públic emocionalment.

Tant Amelia Bono com Miguel Ángel Silvestre, igual que la resta dels presents, s'han emocionat amb aquest tribut. L'empatia i el respecte mostrats pels presents han subratllat la importància de recordar aquells que ens han deixat. Especialment, quan es tracta de figures que han inspirat molts amb la seva lluita i la seva valentia.

Així mateix, aquesta cita ha estat una veritable desfilada de celebritats. A més d'Amelia Bono i Miguel Ángel Silvestre, l'esdeveniment ha comptat amb la presència de figures com Fernando Tejero, Anabel Pantoja, Elena Rivera, Sandra Barneda i Xuso Jones, entre d'altres. Aquest desplegament de cares conegudes ha afegit un toc especial a la nit, convertint-la en una cita social, a més de musical.

Sandra Barneda somrient davant d'un fons amb text en un esdeveniment a Madrid.

La presència d'aquestes personalitats ha realçat la magnitud del concert i també ha reflectit la capacitat de Manuel Carrasco per atraure una audiència diversa i compromesa. La combinació de música, emocions i celebritats ha creat una atmosfera única i memorable, tot consolidant la gira La última flecha com un dels esdeveniments més destacats de l'any.

➡️ Gent

Més notícies: