Muntatge de Manuel Martos somrient amb coll alt negre, Amelia Bono somrient amb llavis vermells i tirants negres i una conversa
GENT

Manuel Martos, al centre de la polèmica després de l'últim que ha explicat Amelia Bono

Amelia Bono torna a trencar el seu silenci per revelar quina és la relació que actualment manté amb Manuel Martos

Després de diverses setmanes ocupant un discret segon pla, Manuel Martos s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. I tot gràcies a les últimes i reveladores declaracions de la seva exdona, Amelia Bono.

Quatre mesos després d'anunciar la seva segona separació, la filla del socialista José Bono ha reaparegut públicament per assistir a un esdeveniment social rellevant.

Amèlia Bono somrient amb un vestit de serrells rosa

Aquest dijous, 13 de juny, Amelia Bono ha acudit a la presentació del darrer projecte de Mar de Frades: Casa Atlántica. Moment en què no ha tingut objeccions a revelar quina és la relació que manté actualment amb Manuel Martos.

Tal com ha assegurat la influencer, avui dia, la relació amb el pare dels seus fills no pot ser millor: “Molt bé. Amb Manuel, fenomenal”. A més, no ha volgut deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules boniques al seu exmarit: “És meravellós”.

Amelia Bono fa un aclariment important relacionat amb Manuel Martos

El juny de 2021, Manuel Martos i Amelia Bono van anunciar a través de les xarxes que, després de 13 anys de relació i quatre fills, havien posat fi al seu matrimoni:

“Continuarem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors. El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important, però diferent. I continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera”.

Muntatge del primer pla d'Amelia Bono i Manuel Martos

Ara bé, a mitjans de 2022, Manuel Martos i la influencer van confirmar davant els mitjans de comunicació del nostre país que havien donat una nova oportunitat al seu matrimoni. Però la felicitat d'aquesta parella mediàtica no va durar gaire.

A finals de febrer de 2024, el programa Socialité va anunciar que “haurien trencat definitivament després de donar-se una segona oportunitat”. Informació que dies després va ser confirmada per la mateixa Amelia Bono.

Amelia Bono somrient amb els cabells recollits i amb roba texana

Després d'assegurar que aquesta notícia “no és d'ara”, l'exdona de Manuel Martos va aprofitar l'ocasió per fer una petició rellevant. "Només us demano, si us plau, que ens deixeu tranquils, que tenim quatre nens petits", va assegurar la influencer davant les càmeres d'Europa Press.

A més, Amelia Bono va deixar clar que, malgrat la seva separació, “està tot bé” entre ells. “Ens emportem tots fenomenal i tot està bé, de debò”, va afegir a continuació.

Un vincle que, avui dia, continua intacte. Tal com ha assegurat ella mateixa aquest dijous, 13 de juny, les “coses” amb Manuel Martos estan “fenomenal”. Tant és així que no ha tingut objeccions a confirmar, davant les càmeres de l'agència de notícies esmentada, que el seu exmarit és “meravellós”.

D'una altra banda, Amelia Bono ha revelat com es troba actualment el seu cor. "El cor com sempre, content, feliç en pau i superbé", ha confirmat.

➡️ Gent

Més notícies: