Dona amb ulleres i arracades grogues davant d'una casa moderna amb piscina.
GENT

La casa secreta de Pilar Rahola lluny de Barcelona que pocs coneixen: totes les fotos

Pilar Rahola té una espectacular casa lluny de Barcelona que deixarà tothom amb la boca oberta

Pilar Rahola, quan no és al focus mediàtic de la televisió, troba el seu refugi a Cadaqués. L'escriptora i activista té un petit paradís. Tot i que és barcelonina de naixement, sempre que la seva agenda ho permet, s'escapa a l'encantador poble de la Costa Brava.

Cadaqués és un dels llocs més valuosos en la vida de Pilar Rahola. Ella aprofita el seu temps en aquesta vila de l'Alt Empordà per recarregar energies i descansar, a més de retrobar-se amb amics i familiars. Aquest entorn idíl·lic és perfecte per passar l'estiu.

Una piscina il·luminada per la llum de la lluna al costat d´una casa de pedra en un entorn natural.

La impressionant casa de Pilar Rahola lluny de Barcelona

La casa de Rahola és un veritable oasi per als amants de la natura. A l'exterior, compta amb un impressionant jardí on gaudeix dels seus moments, sempre acompanyada pel seu fidel company, un gat que va rescatar.

Una dona somrient amb ulleres està asseguda en una butaca de cuir marró acariciant un gat que dorm a la falda.

Pel que es pot veure als seus vídeos d'Instagram, sembla que la vila de Rahola està apartada del centre del poble, envoltada d'alts arbres que ofereixen privadesa. Molts detalls de la seva vida a Cadaqués es poden conèixer a través de les xarxes socials.

La casa a Cadaqués és un dels escenaris més freqüents en les seves publicacions. Pilar Rahola té una gran estima per aquest lloc. Aquí pot gaudir de la bellesa natural, la pau i la companyia.

Piscina envoltada de vegetació i arbres amb una cadira de vímet al fons.

La piscina de Pilar Rahola, en el punt de mira

El 2022, se la va veure gaudint amb amics com Jordi Cuixart o Vicenç Altaió, en vídeos que van generar polèmica i crítiques a les xarxes. Comentaris com "sembla una associació d'endarrerits" o "ens volies ensenyar la piscina, no?", van inundar les seves publicacions.

Davant aquestes crítiques, Pilar Rahola va respondre en una entrevista per a Catalunya Ràdio dient: "Arriba un punt en què ja no m'importa. A casa meva faig el que vull". Aquestes paraules reflecteixen la seva actitud ferma davant de les crítiques i la seva determinació de gaudir de la seva vida privada.

Pilar Rahola troba a Cadaqués un lloc de pau, on pot relaxar-se i gaudir de la companyia dels seus éssers estimats, lluny de l'ull públic. Casa seva, amb el seu impressionant jardí, és un refugi perfecte per a ella.

➡️ Gent

Més notícies: