Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal somrients
GENT

David Bisbal al·lucina, com tots, amb la darrera decisió d'Elena Tablada

David Bisbal ha conegut fa unes hores el pas que la seva ex, Elena Tablada, ha decidit fer en l'àmbit professional

El món de l'espectacle i la faràndula ha estat sacsejat per una notícia que ningú no esperava. Tant és així que tothom, i especialment David Bisbal, s'ha quedat perplex. Es tracta que Elena Tablada, l'exparella de l'almerienc i mare de la seva filla gran, Ella, ha decidit presentar-se a Miss Univers.

Sí, Elena serà una de les candidates a guanyar en aquest certamen de bellesa. I la sorprenent revelació ha estat feta per Iván Reboso en exclusiva durant el programa Fiesta.

Post d'Instagram d'Iván Reboso somrient amb una jaqueta de punt marró al costat d'Emma García en vestit blanc el 23 de març de 2024

David Bisbal, perplex davant l'inesperat gir d'Elena Tablada

Elena Tablada ha sorprès tothom amb la seva determinació de participar en un dels certàmens de bellesa més prestigiosos del món. Coneguda principalment per la seva relació passada amb el famós cantant David Bisbal i per ser una figura pública, ella mai no havia mostrat interès pel món del modelatge.

Precisament perquè mai no ha treballat com a model, aquest inesperat gir professional ha generat un gran enrenou. És més, segur que l'almerienc en conèixer-lo s'haurà quedat bocabadat, com tots. Un pas que ha optat per fer als 43 anys i sent mare de dues nenes.

La notícia de la seva candidatura a Miss Univers ha estat abonada per la família. Elena ha declarat que el seu cercle a Miami hi ha posat molta confiança i l'han animat a prendre aquesta valenta postura. Segons les seves pròpies paraules per a Fiesta, “no entrava dins dels meus plans, però la meva família té moltes esperances en mi i mira, em vaig inscriure”.

Elena Tablada, l'ex de David Bisbal, dona més detalls del nou rumb

Elena Tablada ha compartit públicament les seves raons darrere aquesta inesperada postura. Més enllà de l'oportunitat de representar Cuba en un certamen de bellesa internacional, ha expressat que aquesta postura significa una mica més. És part d'un procés personal d'autoafirmació i autovaloració.

Tant és així que ha afirmat: “Vull estimar-me, vull aprendre a valorar-me. I, en aquest punt de la meva vida, crec que és el moment ideal per fer aquest pas i demostrar-me que m'estimo tant per dins com per fora”.

L'ex de Bisbal i Javier Ungría també ha parlat sobre els canvis en els estàndards de bellesa que ara permeten més diversitat de participants. Ha reconegut que "crec que estic fora dels cànons del que són aquests certàmens d'aquest tipus. Però ja han canviat i volien una persona que fos cubana i per què no".

En exclusiva per a Fiesta, Elena Tablada ha exposat igualment que una de les seves armes per competir en aquest certamen és la seva experiència i aprenentatge al llarg dels anys. Així, ha explicat que a la selecció “em van preguntar que em veia d'especial. I, encara que crec que tinc el físic en contra, el que tinc és el meu cap i com que els anys m'han fet moblar-lo”.

Elena Tablada somrient amb els cabells ondulats

Elena Tablada ha admès a més que està a punt per enfrontar aquest nou desafiament amb coratge i determinació: “Em deixaré portar i sorprendre per la vida”. Aquesta decisió marca una fita important en la seva existència i demostra la seva disposició per explorar noves oportunitats i trencar les expectatives tradicionals.

La notícia de la seva candidatura a Miss Univers no només haurà sorprès David Bisbal, sinó que també ha captat l'atenció dels mitjans i del públic en general. La seva decisió ha obert un debat sobre els canvis als concursos de bellesa. I també sobre el paper de l'autoafirmació a la vida de les persones.

➡️ Gent

Més notícies: