Muntatge en primer pla de Manuel Carrasco i Elena Huelva posant a photocalls
GENT

El gest de Manuel Carrasco amb què demostra que segueix unit a Elena Huelva

Manuel Carrasco té Elena Huelva molt present

Manuel Carrasco va ser un dels famosos que més es va bolcar amb Elena Huelva i la seva lluita contra el càncer, i fins i tot li dedicava una preciosa cançó titulada Mujer de las mil batallas.

Sens dubte, un dels temes més especials que interpreta durant la seva gira Corazón y Flecha, en què Elena ha estat molt present.

Un gest preciós que la germana d'Elena, Emi Huelva, ha volgut agrair-li, ja que just fa uns dies va anar a un dels seus últims concerts.

Manuel Carrasco i Elena Huelva somrient junts en un concert

D'aquesta manera, la jove ha volgut sincerar-se a les xarxes socials. "Ja fa uns dies que va ser l'últim concert d'aquest any del Tour Corazón y Flecha, però volia deixar per aquí un record més", ha compartit amb un carrusel d'imatges de com va viure l'espectacle.

"He conegut persones meravelloses. He ballat i cantat. He plorat i m'he emocionat moltíssim", ha compartit Emi amb els seus seguidors.

Manuel Carrasco tenia molt d'afecte a Elena Huelva

"I rigut fins que em feia mal la panxa. He sentit la meva germana molt molt dins meu. I m'he sentit molt acompanyada també", assegura Huelva.

En el seu moment, l'Emi ja va prometre que viuria per ella i la seva germana, cosa que està complint. Així, ella confessa que sent molt més fort tot.

"Ara tinc més gravat a foc que la vida no es cansa de viure. Que com més fosc brilles molt més si t'envoltes bé", ha escrit emocionada.

Elena Huelva i Manuel Carrasco somrient abraçats en un llit d'hospital

Així, ha deixat clar que intentarà "ser millor i més valenta. Que és dur de vegades viure, però és preferible sentir encara que ens faci mal la veritat, sent una mateixa a qualsevol lloc", apunta emocionada.

"És molt bonic estimar. Que si la vida estreny no oblidis dir-li a la teva ànima que pots per ella", destaca. I és que l'Emi ha après una valuosa lliçó gràcies a la seva germana. "La vida té el teu nom Elena", ha confessat.

➡️ Gent

Més notícies: