Muntatge d'Alba Muñoz seria amb un jersei amb l'espatlla descoberta, María del Monte plorant amb una armilla de flors i Rocío Carrasco mirant de banda

GENT

Alba Muñoz imita Rocío Carrasco i empitjora la situació que viu María del Monte

Igual que va fer Rocío en el passat, Alba Muñoz s'asseurà en un plató de televisió per parlar sobre la seva relació amb el nebot de María del Monte

Alba Muñoz ha decidit seguir els passos de Rocío Carrasco després del sonat arrest d'Antonio Tejado. Tal com han anunciat ja des de Telecinco, s'asseurà al plató de ¡De Viernes! per parlar sobre la complicada relació que va mantenir amb el seu exmarit.

Intervenció televisiva que, de segur, empitjorarà encara més la situació complicada per la qual està passant María del Monte. No és un secret per a ningú la devoció que sent la cantant pel seu nebot.

Muntatge d'Alba Muñoz amb ulleres de sol i el mòbil a l'orella i Rocío Carrasco somrient amb unes ulleres negres
Igual que Rocío, Alba Muñoz parlarà del seu antic matrimoni a la televisió | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Per això, no hi ha cap dubte que la possible implicació d'Antonio Tejado en el robatori que va patir a l'agost a casa seva, li està produint un dolor profund.

Ara, sis mesos després d'aquest atracament brutal, la cantant i la seva parella han hagut de reviure una altra vegada aquest traumàtic episodi. Totes dues s'han assegut davant del jutge per la presumpta implicació de l'exmarit d'Alba Muñoz en aquest acte delictiu.

Abans de testificar en seu judicial, María del Monte no ha tingut cap problema a atendre els mitjans de comunicació. "Venim a dir la veritat de què va passar sobre el que s'està investigant", ha confirmat visiblement afectada.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats
María del Monte i la seva parella han testificat davant d'un jutge | Europa Press

"Estem tranquil·les perquè no venim a res més que a explicar el que va passar, encara que és molt dur reviure tot això. Els episodis desagradables s'intenten oblidar". A més, ha volgut destacar que la presumpció d'innocència és molt important, ja que ara com ara només s'està "investigat".

Una situació que empitjorarà d'aquí a unes hores per a María del Monte. Segons s'ha anunciat, Alba Muñoz ha decidit imitar Rocío Carrasco i s'asseu aquesta nit a ¡De Viernes! per parlar de la complicada relació que va mantenir amb Antonio Tejando.

Tal com es pot veure a l'avanç de la seva esperada entrevista, el discurs de la jove té diversos punts en comú amb el de la dona de Fidel Albiac. Encara que, això sí, salvant les distàncies.

Alba Muñoz segueix els passos de Rocío i empitjora la situació de María del Monte: va a un plató de televisió

Alba Muñoz tornarà a la televisió hores després que María del Monte hagi hagut de reviure el terrible robatori que va patir a casa seva. Atracament en què ella i la seva parella van ser agredides i amenaçades pels lladres.

Aquesta nit, l'exdona d'Antonio Tejado s'asseurà al plató de ¡De Viernes! per parlar de l'infern que, segons ella, va viure al costat de l'excol·laborador de televisió.

"És un fanfarró i no té personalitat, va de dur, però no és ningú", ha assegurat Alba Muñoz a l'avanç de la seva esperada entrevista.

Tot i això, han estat les similituds del seu discurs amb el de Rocío Carrasco les que més han cridat l'atenció. Tal com ha assegurat la convidada, “no ha estat una relació sana, vaig passar per coses que no hauria d'haver passat”.

Unes paraules que al seu dia va pronunciar l'hereva universal de 'La más grande'. Després de més de 20 anys en silenci, el març de 2021, l'empresària va tornar a les nostres vides. A través de la seva primera docusèrie, va relatar la mala vida que, segons ella, va haver de suportar al costat d'Antonio David Flores.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío va parlar sobre el seu matrimoni amb Antonio David a la televisió | Mediaset

Tal com ha assegurat Rocío diverses ocasions, durant el seu matrimoni, va permetre certs comportaments que mai no havien d'haver succeït:

"Recordo agressions verbals, no se li podia discutir res i quan hi havia càmeres era tot meravellós. Recordo una estirada de cabells. Em va pegar amb el cap a taula i em culpar de tot el que li passava".

Ara, haurem d'esperar a la seva entrevista d'aquesta nit per conèixer com va ser, segons Alba Muñoz, la seva relació amb Antonio Tejado.

No obstant això, també hi ha diverses diferències entre les vivències de totes dues. A diferència de la dona de Fidel Albiac, Alba Muñoz ha hagut de bregar amb les suposades addiccions del seu exmarit.

Tema que ha sortit a la palestra després que Antonio Tejado hagi estat detingut per la seva presumpta pertinença a una banda de lladres que actuava a la comarca d'Aljarafe.

➡️ Gent

Més notícies: