Muntatge d'Alba Muñoz i Antonio Tejado junts somrient i un emoji de pena

GENT

Alba Muñoz revela la dura reacció de la filla d'Antonio Tejado després de la detenció

Alba Muñoz confessa en una entrevista com es va assabentar la seva filla de què li va passar a Antonio Tejado i la seva reacció després de ser detingut

Alba Muñoz, exdona d'Antonio Tejado, ha concedit una de les seves entrevistes més dures després d'allò que li va passar al seu exmarit i pare de la seva filla. La detenció del nebot de María del Monte continua aclarint els fets sobre l'assalt que va patir la cantant i els primers indicis assenyalen Tejado. Encara que la seva tieta prefereix esperar el veredicte del jutge, el sevillà ja ha passat les primeres 24 hores a la presó de Sevilla 1.

La notícia de la seva detenció va enxampar per sorpresa Alba, que reconeix haver-se assabentat per la seva filla de només 12 anys. Muñoz confessa estar molt afectada pel que va passar al pare de la seva filla, sobretot pel mal que li pot causar. De fet, la reacció de la filla de Tejado en assabentar-se de la situació del seu pare va ser plorar sense cap consol.

Així va reaccionar la filla d'Alba Muñoz i Antonio Tejado a la detenció del seu pare: "Va arribar plorant"

Antonio Tejado ja es troba a la presó després que el jutge dictaminés la seva suposada culpabilitat en el robatori que va patir María del Monte. Pel que sembla, hi ha indicis que apunten que el sevillà hauria estat l'autor intel·lectual del robatori, encara que no es trobava entre els assaltants.

Una de les primeres a reaccionar a la seva detenció ha estat la seva exdona, Alba Muñoz, que reconeix estar encara "en xoc". El que ha passat li ha remogut episodis del seu passat amb Antonio que li està costant poder assimilar.

Alba Muñoz i Antonio teulada mirant-se fixament en un acte
Alba Muñoz confessa que la seva filla va arribar plorant després de saber què va passar amb el seu pare | Europa Press

Així ho ha explicat en exclusiva per a la revista Lecturas, on ha relatat com va ser el moment en què es va assabentar de la seva detenció. "M'agafa per sorpresa, tots els que coneixíem Antonio podíem imaginar-nos moltes coses, però això, no", ha explicat.

Encara que l'ha afectada molt, Alba només pensa en la filla que va tenir amb Tejado. Tal com ha relatat, va ser la petita de 12 anys la primera a saber que el seu pare havia estat detingut. Se'n va assabentar "per les xarxes socials" i la seva reacció va deixar l'exdona d'Antonio més afectada encara.

"Va arribar plorant a casa", ha confessat sense poder contenir les llàgrimes en recordar aquest moment. Per a tota la família ha estat un revés dur, però per a la petita encara més, ja que, segons Alba, “la meva filla adora el seu pare”.

Alba Muñoz ha amagat a la seva filla que Antonio Tejado és a la presó

L'última cosa que ha sabut la filla de Tejado ha estat que el seu pare va ser detingut. Alba ha procurat amagar-li els detalls i, sobretot, que ha acabat sent empresonat. L'andalusa vol evitar-li més patiment, encara que no li resultarà fàcil.

La família de l'andalusa s'hi ha bolcat, especialment l'exsogra de Tejado, que no pot amagar la preocupació per la petita. "És una nena en una edat molt complicada, no està sent fàcil", reconeixia en una entrevista per a La Razón.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
La filla d'Antonio Tejado no sap que es troba a la presó | Mediaset

Alba s'ha quedat en una situació molt difícil, ja que són molts els sentiments que experimenta. Els records de la seva vida passada amb Tejado han tornat a remoure alguns dels episodis més durs de la seva relació. "He aguantat coses que sé que no s'han d'aguantar, pensava sempre en la meva filla", confessa, alhora que reconeix que no va ser "bon pare".

De fet, tal com va avançar Luis Pliego abans que sortís a la llum l'exclusiva, “la filla està en tractament psicològic”. El que ha viscut entre els seus pares l'ha deixada marcada i ha necessitat ajuda per poder superar "les coses que va viure a casa".

Alba està disposada a protegir la seva filla de tot el que passi a partir d'ara i "estar a l'altura una vegada més". Sobretot, tornar a exercir d'aquesta figura paterna que tanta falta fa a la nena.