Muntatge d'Antonio Tejado amb una imatge de la seva tia María del Monte

GENT

Antonio Tejado llança una important petició després del que ha passat amb María del Monte

Antonio Tejado s'ha pronunciat a cop de comunicat després de la detenció, investigat pel robatori a casa de la seva tieta María del Monte

Antonio Tejado continua estant al punt de mira. I després de passar diversos dies detingut, sent investigat per la seva implicació en el robatori sofert per María del Monte, per fi ha trencat el seu silenci.

Ha estat a cop de comunicat, i a través del seu equip d'advocats, on Antonio Tejado ha aprofitat per llançar una petició ferma.

I és que el nebot de María del Monte ho estaria passant realment malament amb totes les "comunicacions abocades en contra". Algunes de les quals, apunten a la seva culpabilitat, quan ni tan sols hi ha una sentència ferma.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
Antonio Tejado llança un ferm comunicat | Mediaset

"He estat testimoni amb pesar de com s'han difós falsedats sobre la meva persona", cita el comunicat. "Així com a declaracions que atempten contra la meva intimitat i reputació, vulnerant el meu dret a l'honor".

D'aquesta manera, Antonio Tejado deixa entreveure que no n'és responsable i insisteix en la seva innocència. Així, els seus advocats han sol·licitat als mitjans de comunicació que “s'abstinguin de difondre informació no veraç sobre el nostre client”.

Antonio Tejado llança un comunicat després de detenir-lo

I adverteixen amb la possibilitat d'"exercir les accions legals pertinents per protegir el seu honor i reputació". Així, preguen que no es perdi "el respecte i la comprensió tant per al senyor Antonio Tejado García, com per a la seva família".

De moment, cal destacar que el cas es continua investigant. A més, no hi hauria proves que indiquin que Antonio Tejado "assaltés encaputxat la casa de la seva tieta".

Així ho revelava la periodista Rocío Romero a Vamos a ver, on explicava que Antonio Tejado seria responsable "d'haver-los facilitat la millor manera d'entrar a la casa".

Alba Muñoz i Antonio teulada mirant-se fixament en un acte
Alba Muñoz, ex d'Antonio Tejado, se sincera en una entrevista | Europa Press

"Els va comunicar quan la seva tia era a casa, cosa important perquè volien que estigués present perquè poguessin obrir la caixa forta", ha explicat. "A més els va donar la localització exacta de totes les habitacions".

I gràcies a això, els assaltants es van poder emportar joies i rellotges valorats en més d'un milió d'euros, a més d'altres objectes personals amb un gran valor sentimental i també diners en efectiu.

De moment, la que també s'ha pronunciat sobre això és l'exparella d'Antonio Tejado, Alba Muñoz, que ha concedit una entrevista a Lecturas que no deixa en bon lloc María del Monte.

➡️ Gent

Més notícies: