Muntatge d'Alba Muñoz amb ulleres de sol dins del cotxe, Julián Contreras parlant a 'De Viernes!' i un emoji de silenci

GENT

Alba Muñoz imita Julián Contreras i algú revela el secret que està ocultant

Alba Muñoz segueix els passos de Julián Contreras i es converteix en la nova convidada de '¡De Viernes!', on s'espera que confirmi els detalls de la seva ruptura amb Tejado

Alba Muñoz seguirà els passos de Julián Contreras i s'asseurà al plató de ¡De Viernes!, per parlar sobre Tejado. El fill de Carmina Ordóñez va ser el darrer convidat que va visitar el plató de Santi Acosta i Beatriz Archidona per explicar la seva veritat. Les informacions sobre el seu desnonament han molestat Julián, que prenia la determinació de donar la seva versió.

De la mateixa manera que el germà petit de Fran va voler exposar la seva situació, Alba, exdona de Tejado, ha decidit trencar el seu silenci. La detenció del pare de la seva filla han remogut els seus sentiments i la noia concedirà la seva primera entrevista a la televisió. S'espera que s'endinsi en la seva relació amb Tejado i saber si va ser ella qui va decidir trencar el seu matrimoni, tal com va revelar Joana Morillas.

Alba Muñoz segueix l'exemple de Julián Contreras: s'asseurà al plató de ¡De viernes!

Els seguidors de ¡De Viernes! tenen una cita ineludible amb el programa de Santi Acosta i Beatriz Archidona. Després de l'última entrevista de Julián Contreras, que es va asseure al plató per explicar si ha estat desnonat o no, ara arriba una nova convidada.

Es tracta d'Alba Muñoz, exdona d'Antonio Tejado, que concedirà la seva primera entrevista a la televisió després de la detenció del sevillà. La jove es troba en una situació delicada i el seu testimoni genera molt d'interès, per això Telecinco ha volgut comptar amb ella.

Encara que recentment Alba va parlar per a la revista Lecturas, ara s'haurà d'enfrontar a les preguntes dels col·laboradors. A l'entrevista, explicarà amb detall com es va assabentar de la detenció del nebot de María del Monte i com va encaixar la notícia.

Fa uns dies va confessar que creia "en la justícia d'aquest país", però va reconèixer que estava molt preocupada pel futur del pare de la seva filla. Sobretot, perquè la nena va quedar molt afectada després de conèixer la notícia a través de les xarxes socials.

Fotografia d'Antonio Tejado i Alba Muñoz posant en un photocall somrients i amb les cares enganxades
Surt a la llum el secret sobre la ruptura entre Alba Muñoz i Antonio Tejado | Europa Press

Per tot això, s'asseurà al mateix plató que Julián per intentar aclarir una mica la situació de Tejado. També s'espera que relati com va viure els anys amb el sevillà i què va motivar la ruptura del matrimoni. A través de les seves declaracions, sabrem si la informació que va donar Joana Morillas és certa i va ser Alba qui va prendre la decisió de separar-se'n.

Surt a la llum el secret d'Alba Muñoz: ella va trencar amb Tejado després d'haver-se enamorat d'un altre

Alba Muñoz s'ha convertit en el personatge del moment després de la detenció del nebot de María del Monte. La jove ha estat una de les últimes relacions conegudes de Tejado i qui el va convertir en pare de nou.

Per això, el seu testimoni genera interès, ja que pot aclarir una mica com era realment la vida del sevillà. A la seva entrevista a Lecturas va assegurar que la seva relació va ser un poc traumàtica i que va aguantar "coses que no s'han d'aguantar".

Va ser això el que va provocar que el matrimoni es dissolgués? Segons va revelar Joana Morillas, el motiu en va ser un altre. La periodista va confessar al canal de YouTube de Javi Olivera el secret que Alba ha amagat durant tot aquest temps.

Després de veure uns totals que la jove va concedir a Pepe del Real, Morillas va recordar la ruptura de la parella. "Antonio havia explicat que ell es va separar d'Alba estant enamorat", va començar dient Joana. "El que passa és que Alba es va enamorar d'un amic d'Antonio", va revelar.

Una informació desconeguda fins ara que explicaria el motiu pel qual la noia va decidir trencar amb el pare de la seva filla. Caldrà esperar divendres a la nit per conèixer més detalls i saber la versió d'Alba Muñoz.