Muntatge amb Alba Silva somrient amb un collaret atrapassomnis i Sergio Rico amb rostre neutre amb una camisa texana

GENT

Alba Silva deixa tothom en xoc en donar una informació que implica Sergio Rico

Alba Silva torna a les xarxes socials per emetre un comunicat després de tota la informació que ha sortit a la llum sobre el seu matrimoni els últims dies

Alba Silva torna a les seves xarxes socials per compartir un comunicat inesperat relacionat amb la informació que ha sortit a la llum sobre la seva relació amb Sergio Rico. Fa un parell de dies, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò del nou embaràs de la parella.

No obstant això, a través del seu perfil d'Instagram, la influencer ha compartit una història negant per complet aquesta notícia. Declaracions que han deixat sense paraules tots els seus seguidors.

Storie d'Alba Silva a Instagram amb un comunicat contra els mitjans
Alba Silva desmenteix a través d'un comunicat la informació que s'ha publicat | Instagram, @albasilvat

"No he donat una notícia ni he donat una entrevista a ningú. Tot mitjà que posi paraules a la meva boca que no he dit s'ho està inventant", ha confirmat Alba Silva.

A més, la noia ha assegurat que ella no anunciaria mai el seu embaràs a través de la premsa. "Qui em coneix sap que no explicaria mai una notícia com aquesta a través d'un mitjà de comunicació. Si us plau, no cregueu tot el que llegiu, no tinc res a veure".

Malgrat les paraules contundents d'Alba Silva, hores més tard d'emetre aquest comunicat, la dona de Sergio Rico ha decidit eliminar aquesta publicació del seu perfil d'Instagram.

Alba Silva desmenteix una informació que implica Sergio Rico: no ha anunciat el seu embaràs

A través d'un comunicat emès per les xarxes socials, Alba Silva ha deixat clar que ni ella ni el seu marit han donat cap entrevista anunciant el seu embaràs. La influencer ha assegurat que totes les declaracions que ha publicat ¡Hola! són mentida.

El 14 de febrer passat, aquesta revista va anunciar en exclusiva que el matrimoni estava esperant el seu primer fill. "El nadó ha estat buscat i estem molt contents", van ser les paraules que suposadament va pronunciar la dona de Sergio Rico aquell dia.

Alba Silva amb ulleres de sol, un xandall marró i els cabells recollits
Alba Silva nega haver revelat el seu embaràs a través de la premsa | Europa Press

"Després de tot el que hem passat, aquesta notícia és un regal. Sobretot per a Sergio, que està emocionadíssim", es pot llegir en aquesta notícia.

A més, la capçalera va assegurar que ara la por més gran d'Alba Silva i el seu marit és perdre el nadó. Situació per la qual, segons es va informar fa uns dies, ja van haver de passar abans del terrible accident del futbolista:

"Abans de l'accident de Sergio, vam perdre un nadó. Ara tenim por que pugui tornar a passar. Estem nerviosos, però molt il·lusionats".

D'una altra banda, a la informació proporcionada per aquest mitjà, es pot apreciar la cautela d'Alba Silva i Sergio Rico a l'hora de comunicar aquesta notícia als seus familiars.

Alba Silva amb ulleres de sol i una bossa marró i Sergio Rico amb una camisa texana al carrer
Segons aquesta revista, volien ser prudents a l'hora de fer oficial el seu embaràs | Europa Press

"Ho vam explicar a la família la setmana passada. Diumenge vam anar a passar el cap de setmana a Sanlúcar la Mayor[Sevilla]i li ho vaig dir a la meva mare, ha estat una gran alegria per a tots. Hem trigat a explicar-ho perquè volem ser prudents".

Una informació que ara no ha trigat de desmentir públicament la mateixa Alba Silva. Sens dubte, ha estat un cop dur per al matrimoni, i molt més després de tot el patiment pel qual han hagut de passar els últims mesos.

A finals de maig de 2023, la parella estava gaudint de la coneguda romeria d'El Rocío quan Sergio va caure d'un cavall. Accident que va mantenir el porter del París Saint-Germain cinc setmanes dins de l'UCI i gairebé tres mesos ingressat a l'hospital.

Tot i això, gràcies al gran treball dels metges de l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla, el marit d'Alba Silva va abandonar aquest centre sanitari a mitjans d'agost.