Joan Laporta i Vitor Roque en primer pla amb foc rosa de fons
FUTBOL

Vitor Roque se'n va perquè vingui el fitxatge favorit de Joan Laporta

L'ariet brasiler no acaba d'encaixar a l'equip i amb la seva sortida el president aconseguiria el seu fitxatge somiat

Vitor Roque va arribar al Barça amb l'esperança de jugar i guanyar protagonisme a poc a poc. En principi, no havia d'arribar a Europa fins al mercat de fitxatges que ara s'acosta. La lesió de Gavi va deixar un lloc a la plantilla i l'arribada del '9' es va produir abans d'hora.

Es deia que Vitor Roque era una aposta de totes les parts del club, però amb el temps s'ha vist que no era així. A Xavi Hernández no se'l va tenir en compte i el jove no ha tingut oportunitats al Barça. Ara, la seva sortida deixaria lloc a l'equip i aportaria una quantitat de diners que serviria per al somni de Joan Laporta.

Joan Laporta es pot desfer de Vitor Roque

Joan Laporta pensa en quines opcions té de cara al mercat de fitxatges que s'acosta. Vitor Roque va fitxar pel Barça malgrat tenir unes altres ofertes de més diners perquè sentia els colors i confiava en el projecte. Li van prometre que formaria part de tot allò que ve, però fins ara no ho han complert i ha estat en un segon pla.

Vitor Roque condueix la pilota amb la samarreta del FC Barcelona durant un partit

El seu representant va dir a Rac1 que si la cosa continuava així, buscarien la sortida, però no en forma de cessió; només acceptaran una venda. El Barça no vol desprendre's d'ell de forma definitiva, però sí cedir-lo, i el Porto l'interessat més gran en això. La seva sortida deixaria lloc a la plantilla per inscriure un altre jugador que agrada més a Joan Laporta.

Es tracta de Joao Félix, que malgrat no haver tingut una temporada regular, ha aconseguit que Joan Laporta i Deco estiguin encantats amb ell. L'Atlètic de Madrid no el vol veure de cap de les maneres i acceptaran una cessió si no hi ha cap altra opció. Així i tot, prefereixen la venda, que seria per uns 60 o 70 milions d'euros.

Joao felix celeb

Joao Félix és el favorit

Joao Félix ha estat tota la temporada com a cedit al Barça, però no ha aconseguit consolidar-se a l''11' oficial. Així i tot, Joan Laporta vol que es quedi i ja està treballant en una altra nova cessió. L'Atlètic de Madrid vol vendre'l, però ofereixen molt poc per ell i això no els convenç.

A més, els matalassers van a contrarellotge: si s'esperen massa, es podrien veure obligats a vendre'l a un preu ridícul o tenir-lo un any assegut a la banqueta. Se sap que Simeone no el o vol a la seva plantilla ni Joao Félix vol formar-ne part; vol jugar al Barça. Per aquesta raó, és probable que Joan Laporta ho aconsegueixi un any més i que Vitor Roque marxi, sigui com a cedit o com a venda.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: