Joao Félix amb cara de dolor amb el fons blanc i negre

FUTBOL

Joao Félix dóna una mala notícia al FC Barcelona, que encara valora el seu fitxatge

L'extrem no està tenint la regularitat que s'esperava i podria provocar la tornada a l'Atlètic de Madrid

El FC Barcelona va fer un gran esforç per aconseguir Joao Félix a principis d'aquesta temporada. El portuguès va tornar a l'Atlètic de Madrid, però no hi comptaven gens: el Barça va ser el seu salvavides. Després de la seva cessió al Chelsea, on tampoc destaco gens ni mica, el davanter es va trobar amb una situació molt dolenta.

Per sort per a Joao Félix, els de Laporta van decidir apostar per ell i fer tot el possible perquè arribés cedit. Malauradament, el davanter no està rendint al nivell que ho hauria de fer i això el perjudicarà molt de cara al seu futur. Cal no oblidar que l'Atlètic de Madrid hi ha fixat un preu molt alt i el Barça no ho té clar.

Muntatge de Joao Felix amb Deco
Val la pena apostar pel portuguès? | Europa Press

Desperta, Joao Félix

Ningú dubta de la qualitat de Joao Félix com a jugador, si s'ho prengués seriosament, seria un dels millors del món. El seu principal problema és la irregularitat i la manca de compromís; doncs hi ha partits en què ni corre. Això es va veure contra el Barbastre, a la Copa del Rei, quan el portuguès ni corria.

Aquests tipus d'actituds li podrien sortir massa cares: ja ha perdut dues oportunitats en equips grans i la del Barça pot ser la darrera. Si segueix així, el Joan Laporta no pagarà els més de 50 milions que demanen els matalassers per l'extrem. I si, per contra, Joao Félix es posés les piles, tampoc no és del tot clar si apostarien per ell.

Ara que Joao Félix tenia l'oportunitat de demostrar el seu talent a la Champions League, s'ha lesionat. A finals de gener, es va fer un esquinç al lligament del turmell; s'esperava que tornés unes setmanes, però la cosa s'està allargant. En principi, la seva alta coincideix amb el partit contra el Nàpols; cosa que suposa una notícia terrible per a Xavi Hernández.

Què li espera a Joao Félix?

Veient la poca regularitat i que no està compromès al màxim amb l'equip, és més que probable que torni a Madrid. És una llàstima, ja que podria haver triomfat al FC Barcelona i fer-se amo i senyor de l'extrem esquerre. Tot i que encara és aviat per afirmar res, la cosa no pinta bé i la marea va contra Joao Félix.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Els jugadors es van recuperant a poc a poc: ter Stegen ja ha tornat i Íñigo Martínez també. Per sort, la defensa pot respirar després de molt de temps. Haurem de seguir molt de prop Joao Félix i el seu estat de salut per no perdre'ns res.