Alejandro Balde traient la llengua amb Marcos Alonso d'esquena al fons
FUTBOL

Alejandro Balde s'acomiada de Marcos Alonso i el Barça fitxarà un altre lateral

El madrileny no continuarà a la plantilla culer i la directiva ja busca el substitut

Amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del Barça, sorgeixen diverses incògnites sobre qui serà el jugador elegit pel tècnic alemany per competir amb Alejandro Balde. La directiva del club es veu obligada a reforçar aquesta demarcació, atès que Marcos Alonso no continuarà a la plantilla la temporada que ve. La falta de minuts i la decisió de no oferir-li una renovació han segellat la sortida de l'equip culer.

Marcos Alonso, que va arribar al Barça amb l'expectativa d'aportar experiència i solidesa en defensa, no s'ha aconseguit consolidar com una opció regular a l'alineació. Durant aquesta temporada, el madrileny ha vist reduïda la seva participació, fet que ha portat la directiva i el nou entrenador a buscar alternatives per a aquesta posició. El club ha decidit no renovar el contracte de l'experimentat defensor, obrint així una vacant que ha de ser omplerta de cara a la propera campanya.

Les opcions que estudia el Barça per al carril esquerre

Davant la sortida de Marcos Alonso, el Barça està avaluant diverses opcions per reforçar el costat esquerre i oferir competència a Alejandro Balde. Entre els noms que sonen amb més força es troben João Cancelo, Alex Valle, Julián Araujo i Héctor Fort.

Deco amb un gran somriure davant d'Alejandro Balde amb cara d'ensurt

Joao Cancelo , actualment al Manchester City, és una opció atractiva a causa de la seva versatilitat i experiència en competicions d'alt nivell. La seva capacitat per jugar tant a l'esquerra com a la dreta el converteix en un fitxatge estratègic per a qualsevol equip.

A més, la seva qualitat tècnica i la capacitat ofensiva s'alineen amb l'estil de joc que Hansi Flick podria implementar al Barça. Tot i això, el desemborsament necessari podria ser el principal inconvenient per a la directiva.

El jove Álex Valle és una de les promeses del planter del Barça. La seva progressió en les categories inferiors ha estat notable, i la seva inclusió al primer equip podria ser una aposta a llarg termini. El jove ha demostrat una gran capacitat defensiva i una notable projecció ofensiva al Llevant, característiques que podrien ser aprofitades per Hansi Flick.

Julián Araujo , que ha tingut un bon exercici a la Unió Esportiva Las Palmas, és una altra alternativa que el Barça està considerant. La seva joventut i projecció a futur el converteixen en una opció interessant. La seva bona adaptació al futbol europeu li podria servir per a la seva primera experiència al club culer.

Julián Araujo amb la samarreta de la UD Las Palmas durant un partit

Héctor Fort , un altre talent emergent de La Masia, també és a la llista de possibles reforços. El català ha mostrat un gran potencial a les categories inferiors i també sota les ordres de Xavi Hernández . La seva promoció permanent al primer equip podria oferir al Barça una solució interna i econòmica per cobrir la vacant deixada per Marcos Alonso.

La decisió final

La directiva del Barça, juntament amb Hansi Flick, haurà de prendre una decisió per assegurar que el lateral esquerre estigui ben cobert de cara a la temporada que ve. La incorporació d'un jugador de qualitat per competir amb Alejandro Balde és essencial per mantenir la competitivitat de l'equip a totes les competicions.

La sortida de Marcos Alonso il'arribada d'un nou lateral marquen l'inici d'una nova era al Barça, amb Hansi Flick al capdavant d'un projecte que busca recuperar la grandesa del club al futbol europeu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: