García Pebre amb l'escut del FC Barcelona al seu costat
FUTBOL

El Barça surt guanyant després del primer fitxatge de García Pimienta per al Sevilla

L'arribada del tècnic al club sevillà podria significar una bona notícia per al club culer

Amb l'arribada de Javier García Pimienta a la banqueta del Sevilla, la directiva sevillana planeja reforçar diverses posicions. Després d'una temporada decebedora en què no es van complir els objectius marcats a l'inici del curs, el Sevilla s'enfronta a la necessitat de reduir els costos de la plantilla sense comprometre'n la qualitat esportiva.

El primer pas en aquesta direcció ha estat el canvi d'entrenador, amb García Pimienta assumint el càrrec després d'acordar la rescissió de contracte amb la UD Las Palmas.

Mika Mármol, el primer objectiu de García Pimienta

El Sevilla té al seu radar Mika Mármol, que ha destacat aquesta temporada a Las Palmas. El jove central ha atret l'interès de diversos clubs de LaLiga gràcies a la seva solidesa defensiva i projecció de futur. El 2023, Las Palmas va fitxar Mármol per 1,90 milions d'euros procedent del FC Andorra, però el Barça, de manera intel·ligent, es va assegurar el 50 % dels drets del futbolista, cosa que li permetrà beneficiar-se econòmicament de qualsevol futura venda.

Mika Marbre amb la UD Las Palmas durant un partit

Beneficis econòmics per al Barça

El Barça, que ha seguit de prop l'evolució de Mika Mármol, es troba en una posició favorable davant el possible traspàs del jugador al Sevilla. Amb el 50 % dels drets del futbolista, el club blaugrana es beneficiarà financerament de la seva venda, cosa que representa una injecció de capital que podria ser crucial per als seus plans de fitxatges i la seva estabilitat econòmica.

L'estratègia del Barça de mantenir un percentatge dels drets de jugadors joves com Mika Mármol demostra una gestió astuta i enfocada a llarg termini. Aquests tipus d'acords permeten al club no només desenvolupar talent que pot arribar al primer equip, sinó també assegurar ingressos futurs a través de traspassos a altres clubs.

La reconstrucció del Sevilla

Per al Sevilla, la incorporació de García Pimienta i el seu enfocament en talents joves com Mika Mármol és una estratègia més àmplia per revitalitzar l'equip. La directiva està disposada a fer canvis significatius per millorar el rendiment esportiu mentre es controla la despesa. Mika Mármol, amb la seva joventut i el seu talent, encaixa perfectament en aquesta nova visió del club sevillà.

García Pimienta, conegut per la seva capacitat de treballar amb joves i desenvolupar el seu potencial, és l'entrenador ideal per dur a terme aquesta renovació. La seva experiència al Barça B i el seu èxit recent amb Las Palmas l'avalen com un tècnic capacitat per impulsar els jugadors joves i treure el màxim rendiment de la plantilla.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: