Joan Laporta, Ansu Fati i Vitor Roque en primer pla amb un fons groc
FUTBOL

Vitor Roque i Ansu Fati, candidats per tancar el fitxatge somiat per Joan Laporta

Els davanters no tenen lloc al Barça i podrien fer de moneda de canvi si cal

El fitxatge de Vitor Roque es va avançar per la lesió que va patir Gavi amb la selecció i va arribar per Nadal. En principi, l'ariet no havia d'aterrar a Europa fins al mercat d'estiu, però el Barça el va tancar abans d'hora. L'argument que van donar els blaugranes va ser que així tindria més marge per adaptar-se al futbol d'Espanya i la temporada que ve tot aniria més fluid.

Malauradament, Vitor Roque no ha tingut les oportunitats necessàries i s'ha quedat tota la recta final de la temporada a la banqueta. Paral·lelament, Ansu Fati ha estat cedit al Brighton intentant recuperar el seu bon nivell, però tampoc ha prosperat. Ara, un dels dos davanters podria ser la clau que obri la porta del fitxatge somiat de Joan Laporta al Barça.

Joan Laporta el vol ja

Fa temps que Joan Laporta pensa en el pròxim mercat de fitxatges i en totes les gestions que ha de fer. Abans de fitxar, s'ha d'encarregar de deixar tots els temes econòmics tancats, per així poder entrar a la regla 1/1 del Fair Play financer. Aquest assumpte és prioritari i els blaugranes ja han assegurat que no es mouran pel mercat fins a tenir els números quadrats.

Joan Laporta amb una llum vermella colpejant la cara

Si finalment aconsegueixen deixar-ho tot en ordre, Joan Laporta està com a boig per incorporar Joao Félix. L'Atlètic de Madrid demanava 70 milions per ell, però en veure que el Barça no els pagaria, l'han rebaixat a 60. Igualment, continua sent massa per un jugador que no ha acabat d'explotar, cosa que fa que el president no es llanci a la seva licitació.

La solució serien Ansu Fati o Vitor Roque, que tots dos són jugadors amb qui, molt probablement, Hansi Flick no comptarà l'any que ve. Els matalassers estan interessats a incorporar un davanter i els del Barça podrien servir per rebaixar considerablement el preu de Joao Félix. El brasiler és el més atractiu, ja que és molt jove i no ha patit lesions.

Joao Félix mirant de perfil cap a un costat en primer pla durant un partit

Joao Félix és l'escollit

Se sap que Joan Laporta ja està treballant en la nova cessió de Joao Félix, igual que en la de Cancelo. Malgrat que el portuguès no ha estat gens regular i no ha tingut continuïtat, el president vol que es quedi. En principi, com a cedit, però si té l'opció de comprar-lo a bon preu, ho farà.

Joao Félix és un dels millors si parlem de talent, però li falta constància i regularitat. Així i tot, sembla que a Joan Laporta li és igual i el vol a la seva plantilla l'any que ve. Ansu Fati o Vitor Roque podrien ser les monedes de canvi, sent l'espanyol qui en sortiria si del Barça depengués.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: