L'actual director esportiu del Barça, Deco, en primer pla amb una foto en què s'albira l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Deco li fa un lleig i se'n cansa: la perla de la Masia, darrer fitxatge de la Juventus

Una de les grans promeses de la Masia s'ha cansat de les formes de Deco i se n'anirà del Barça per jugar a Itàlia

El Barça, ja amb Hansi Flick de cos present a la Ciutat Comtal, treballa de forma constant en la planificació esportiva del primer equip i, per tant, ja rastreja el mercat. En aquesta línia, el Barça, també amb Deco liderant la parcel·la esportiva, haurà de fer front a diversos conflictes, l'últim més aviat inesperat i preocupant. I és que el Barça, obligat a estirar la Masia per culpa de la complicada situació econòmica, acaba de saber que una de les seves perles més grans jugarà al Juventus.

Deco s'ho podia arribar a esperar, ja que fa alguns mesos, durant les negociacions, ja li va fer un lleig al futbolista en qüestió, que signarà amb el conjunt italià ben aviat. El Barça de Hansi Flick està obligat a estirar joves talents per reconstruir el projecte esportiu, però ara serà més complicat amb la marxa de gran altra perla. El ball del mercat de fitxatges d'estiu ja ha començat i, per tant, són diversos els grans clubs com el Juventus que ja aprofiten per intentar pescar a Can Barça.

Muntatge de Deco primer pla

Tot i que Deco fa algunes setmanes que treballa en la planificació esportiva del primer equip culer, el Barça ha tornat a encaixar una altra dolorosa garrotada en forma de sortida cap al Juventus. El club italià ha licitat molt per convèncer una gran perla de la Masia i, segons ha pogut saber 'e-Notícies', ha aconseguit convèncer-la perquè abandoni el Barça aquest estiu. Deco li va fer l'esquena i, després de diversos mesos de converses, la perla de la Masia ha optat per fer les maletes per emprendre una nova aventura cap a la Juventus italiana.

Deco deixa escapar el gran talent de la Masia: la Juventus aprofita i tanca un darrer fitxatge

El Barça, liderat per Joan Laporta i per Deco, ja ha finalitzat la temporada i, per tant, ja comença a preparar la seva participació en el pròxim mercat de fitxatges d'estiu. Tot i que Deco ha tingut una setmana complicada i atrafegada, el Barça ja comença a definir el seu full de ruta per començar a planificar la temporada oficial. El primer pas era certificar la destitució de Xavi, que deixarà d'ocupar la banqueta del primer equip culer en detriment de l'alemany Hansi Flick, que va ser presentat fa una setmana.

Tot i que el focus estava posat a la figura de l'egarenc, Deco també estava tenint dificultats per retenir una perla culer que tenia i té moltes ofertes. El problema a Can Barça és més greu del que sembla, ja que Deco, amb mil carpetes obertes i pendents, no ha pogut convèncer-lo i se n'anirà al Juventus.

Deco tenia i té molt clar que era prioritari apostar per la Masia de cara al curs que ve, especialment per la complicada situació econòmica de l'entitat culer. Ara bé, per si no n'hi hagués prou, el Barça ja sap que s'haurà d'acomiadar d'una de les seves grans promeses, que abandonarà la Masia per fitxar pel Juventus. Deco, igual que Joan Laporta mateix, ja treballava per evitar-ho, però el cert és que no s'ha aconseguit i l'últim fitxatge de la Juventus ja és inevitable.

Deco li fa un lleig i se'n cansa: la perla de la Masia, darrer fitxatge de la Juventus

Avui dia, són molts els clubs que volen aprofitar-se de la complicada situació financera del Barça de Joan Laporta. En aquest sentit, Deco ja sap, de primera mà, que el Juventus ha pujat fort per aconseguir els serveis d'un futbolista que demanava molt més protagonisme. La Masia del Barça no para de treure talent i Europa ho sap: són diversos els grans clubs que han preguntat per un golejador que signarà amb el Juventus de Torí.

Deco ha viscut les últimes hores de manera molt intensa, ja que, més enllà de tancar el fitxatge de Hansi Flick, també ha hagut d'intervenir en aquesta operació. L'actual director esportiu del Barça voldria evitar més fugida de talent i, per tant, sabia que frenar la sortida de la perla de la Masia era clau i molt important. Deco no ho ha aconseguit i, per tant, el Barça de Flick haurà de tornar a buscar-se la vida per frenar noves futures pèrdues vinculades a la Masia.

El que Deco ja no podrà evitar és la sortida de Toni Fernández, actual davanter centre del Juvenil B del Barça, en direcció al Juventus de Torí. Segons ha pogut saber 'e-Notícies', Fernández, que exigia formar part del Barça Atlètic, ha decidit acceptar l'oferta del Juventus i se n'anirà un cop s'acabi la temporada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: