Hansi Flick en primer pla amb el logotip de l'Eurocopa de fons
FUTBOL

El fitxatge secret de Hansi Flick per al Barça: De Segona Divisió a l'Eurocopa

L'entrenador alemany ho atura tot i vol un fitxatge que ningú no espera

Amb l'arribada de Hansi Flick al Barça, el club està en ple procés de renovació. Flick, conegut per la seva capacitat per identificar i desenvolupar talents, ha posat la mirada en un lateral esquerre de molta qualitat. Ha tingut un ascens meteòric des de la Segona Divisió fins a jugar un Mundial i ara farà el mateix a l'Eurocopa, que no és una cosa gens comuna.

Hansi Flick ha arribat al Barça amb una visió clara de reestructuració. Vol incorporar-hi jugadors joves que s'ajustin al seu estil de joc dinàmic. L'entrenador va ser el que va portar el Bayern de Múnic a la glòria i va transformar la selecció alemanya, i ara busca aplicar la seva filosofia al Camp Nou.

El desig de Hansi Flick

El jugador que vol Hansi Flick va començar la seva carrera a la Segona Divisió alemanya amb el Greuther Fürth. Les seves actuacions destacades el van portar ràpidament al radar de la selecció germànica. És conegut per la seva velocitat i habilitat tant en defensa com en atac.

L'entrenador alemany del Barça, Hansi Flick, en primer pla amb una foto en què s'albira el logotip del FC Barcelona.

Estem parlant de David Raum, que va passar de la Segona Divisió a l'escenari internacional en un temps rècord. El seu acompliment sent un autèntic desconegut va impressionar molta gent, incloent-hi Hansi Flick. De fet, va ser el nou tècnic del Barça qui va trucar a Raum quan militava a Segona Divisió per portar-lo directament a la Selecció.

Hansi Flick ha seguit de prop l'evolució de David Raum i fa temps que n'estudia el desenvolupament. Coneix les seves habilitats i creu que podria ser una incorporació valuosa per al Barça. Raum encaixa perfectament al sistema que el nou entrenador vol implementar, ja que és molt versàtil i un gran lateral.

David Raum somrient en blanc i negre

A més, la relació entre David Raum i Hansi Flick és excel·lent, i com a mostra podem recordar com va ser la trucada de la seva primera convocatòria amb Alemanya. "Estava al vestidor i va sonar el mòbil; no el vaig agafar pensant que seria algú de la mudança. Quan vaig tornar a rebutjar la trucada, va aparèixer un missatge de text poc després: Hola, David, soc Hansi Flick, si us plau truca'm".

El Barça podria incorporar David Raum

Deco, el director esportiu del Barça, està fent números i considerant la recomanació de Hansi Flick. La incorporació de David Raum podria no només enfortiria la defensa, sinó que també aportaria una nova dinàmica a l'equip. El fitxatge tindria un cost d'aproximadament 40 milions d'euros, que és una quantitat raonable.

L'interès de Hansi Flick per David Raum representa un canvi en l'estratègia de fitxatges del Barça. David Raum, que ha passat de la Segona Divisió alemanya i que jugarà l'Eurocopa, podria ser el fitxatge sorpresa que el Barça necessita. Flick el coneix perfectament i sap que seria un reforç espectacular.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: