Dani Alves al judici on està acusat d'agressió sexual

FUTBOL

Testifica la dona de Dani Alves i revela la situació actual amb el futbolista

La segona sessió del judici contra l'exjugador del FC Barcelona ha finalitzat després de la declaració de Joana Sanz

Aquest dimarts s'ha celebrat la segona sessió del judici contra l'exjugador del FC Barcelona, Dani Alves, que s'enfronta a una pena de 9 a 12 anys de presó per un presumpte delicte d'agressió sexual. El brasiler està acusat de cometre aquest acte a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022. La sentència final es coneixerà en un termini màxim de 20 dies des de la finalització de la vista oral.

Després que dilluns prenguessin declaració la víctima i les amigues, avui ha estat el torn dels treballadors del local d'oci nocturn, així com de Mossos d'Esquadra. També han explicat la seva versió l'amic que va acompanyar Dani Alves a Sutton, Bruno Brasil, i la seva dona, Joana Sanz. En total han declarat 19 testimonis.

Joana Sanz ha estat la darrera a declarar. La model, que està casada amb el carioca des del 2017, ha dit que Dani Alves va arribar a casa "molt borratxo" i fent olor d'alcohol.

Dani Alves es va desplomar en arribar a casa seva

A més, explica que l'exjugador del Barça va xocar contra l'armari de l'habitació i va caure desplomat al llit. "No valia la pena parlar amb ell tal com venia, millor deixar-ho per a l'endemà". Ella estava desperta, però no van parlar gaire "per l'estat en què es trobava".

Així mateix, Joana Sanz ha assenyalat Dani Alves també va sortir el dia anterior, i va tornar al domicili cap a les quatre de la matinada. També ha relatat que el brasiler no li va explicar què va passar a Sutton. "L'endemà em va dir que va estar amb els amics", però no li va esmentar la seva estada a la discoteca.

L'últim WhatsApp que va intercanviar amb Dani Alves la nit dels fets va ser cap a les onze de la nit, i li va preguntar si vindria a sopar. "Em va dir que no. Més tard, no ho recordo". També li han preguntat si es va enfadar amb el brasiler perquè volia sortir amb ells, i ha afirmat que “això és mentida”.

Joana Sanz explica la situació actual amb Dani Alves

Joana Sanz ha assegurat que la relació estava en un bon moment quan van passar els fets. A més, ha assegurat que mai no ha demanat la separació. "No he demanat legalment el divorci. Oficialment, no".

Dimecres serà el darrer dia del judici, on Dani Alves oferirà la seva versió dels fets. Des que es va conèixer el succés d'aquella nit del 30 de desembre a Sutton, el brasiler ha canviat el seu testimoni fins a cinc vegades. També testificaran els forenses, la policia científica i quatre pèrits de la defensa.