Adrià Regàs

Adrià Regàs
e-mail icon
linkedin icon
x icon

Em dic Adrià Regàs, periodista graduat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El periodisme, i principalment la branca esportiva, sempre ha estat una vocació per a mi i des de petit he somiat amb exercir aquesta professió.

Des que vaig començar la carrera vaig intentar fer coses pel meu compte més enllà dels estudis. He estat CM de l'equip de futbol de la meva ciutat, i he col·laborat en diferents webs amb cròniques, vídeos en YouTube i reportatges. A més, vaig entrar com a becari a Ràdio Sabadell i he estat treballant a ‘El 10 del Barça’, un mitjà de comunicació digital on he cobert l'actualitat del FC Barcelona i que m'ha permès assistir a actes, rodes de premsa, esdeveniments o partits del primer equip masculí i tenir una participació activa dins del club blaugrana. També he dirigit tertúlies digitals, he comentat partits i he fet anàlisis tàctics, ja que és una faceta que m'atreu i m'apassiona.

M'agrada la Fórmula 1, encara que la meva veritable passió és el futbol, tant nacional com internacional, i segueixo molt la Premier League.

Muntatge de Leo Messi amb l'escut del Barça de fons
Dani Alves al judici on està acusat d'agressió sexual
Joan Laporta amb micròfon a la mà al costat del trofeu del Mundial de Clubs
Thierry Henry i Xavi Hernández
Dani Alves al judici on està acusat d'agressió sexual
Iñigo Martínez i Pau Cubarsí
Frenkie de Jong i Jules Koundé
Primer pla de Xavi Hernández
Xavi Hernández en primer pla amb rostre seriós
Ronald Araújo mirant al capdavant amb una jaqueta de color verd i el rostre seriós