Dani Alves, assegut al judici acusat d'agressió sexual

FUTBOL

Un empleat de Sutton explica el que va dir la víctima de Dani Alves a les amigues

Aquest dimarts se celebra la segona sessió del judici contra l?exfutbolista del Barça, acusat d?agressió sexual

Aquest dimarts ha continuat el judici contra l'exjugador del FC Barcelona, Dani Alves , que s'enfronta a una pena de 9 a 12 anys de presó per un presumpte delicte d'agressió sexual. El brasiler es troba a la presó preventiva des del 20 de gener del 2023, després de ser acusat de cometre aquest acte a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022.

Després d'escoltar ahir la víctima i les seves amigues, avui és torn d'escoltar, entre d'altres, Joana Sanz, dona de Dani Alves, un grup de Mossos d'Esquadra i treballadors de la discoteca.

Un auxiliar de Sutton va sentir el que li va dir la víctima de Dani Alves a les seves amigues després de sortir del bany

El director de Sutton ha declarat que va veure "alterada" la víctima, a qui va atendre aquella nit, i que estava plorant amb les seves amigues i el porter. Ha explicat que li va costar convèncer-la per denunciar els fets i activar el protocol per a agressions sexuals de la discoteca.

Quan va explicar el que havia passat, Dani Alves va passar a prop i la noia va dir "ha estat ell". També ha explicat que la noia va dir que no la creurien, que havia entrat al lavabo voluntàriament, però que després va voler sortir i no va poder.

El responsable de sala també ha prestat declaració, i ha confirmat que Dani Alves era un client habitual, però que no ho va veure “com sempre”. Creu que “havia pres o begut alguna cosa, no actuava normal”.

Així mateix, un auxiliar de Sutton va curar una ferida al genoll a la víctima, i ha relatat que "estava nerviosa i plorava molt". A més, ha afirmat que va sentir com la denunciant explicava a les seves amigues "que sabia el que anava" , però després no va voler seguir i se'n va penedir.

També ha declarat un advocat a qui l'amiga va telefonar després del que va passar a la discoteca . "Em va contactar per WhatsApp i després em va trucar. A la conversa telefònica em va parlar que havia tingut un incident amb una persona important. Va parlar de violació, estava nerviosa".

"Controlant la situació i feia reflexions amb una certa experiència. Era conscient que hi havia alguna cosa greu i havia participat en assumptes penals, és una persona que sap què està passant en aquell moment".

Em va comentar com enfocar el cas. Es notava que tot i estar nerviosa, feia servir l'entorn”, ha explicat.

El judici de Dani Alves continuarà fins al dia 7 de febrer, quan l'exfutbolista comptarà la versió dels fets.