Ansu Fati amb cara d'ensurt en primer pla amb Deco al fons mirant de banda

FUTBOL

Ansu Fati, amenaçat pel favorit de Deco i un fitxatge de 60 M€

El retorn del davanter espanyol a la dinàmica culer pot durar molt poc, ja que, amb la seva venda, el club podria contractar un crac

La intenció de la directiva del Barça sobre Ansu Fati és que torni a la disciplina culer. L'espanyol no ha tingut gaires oportunitats per demostrar el seu futbol a la Premier League; no obstant això, a la junta directiva encara el valoren positivament. Ansu es troba a la fase final de recuperació de la seva lesió muscular i el cap de setmana passat va tornar a trepitjar la gespa.

A Ansu Fati, al principi, li va costar adaptar-se a allò que demanava Roberto de Zerbi, cosa que li va suposar que en les primeres setmanes a Anglaterra no acumulés gaires minuts. A mesura que passaven els dies, Ansu s'adaptava adequadament al que requeria el tècnic italià, fins al punt d'acumular diverses titularitats de manera consecutiva. En el millor moment de la seva etapa a Brighton, li va arribar una lesió muscular, que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc prop de tres mesos.

Diversos clubs de la Premier League, atents a Ansu Fati

Si torna a un bon nivell de la seva lesió, la idea principal del FC Barcelona és que Ansu Fati formi part de l'equip culer la temporada que ve. Tant Joan Laporta com Deco tenen clar que amb una mica de consistència pot tornar a ser el que era. Tot i això, els últims mesos també ha sorgit la possibilitat que la secretaria tècnica valori la seva venda.

Si demostra un bon rendiment a la Premier League, Ansu Fati pot despertar l'interès de diversos equips. Com que la situació econòmica del FC Barcelona no ha millorat, una venda per unes xifres elevades podria aportar l'equilibri financer que l'entitat necessita. Des d'Anglaterra ha sorgit el rumor que tant el Tottenham com l'Aston Villa han mostrat interès en Ansu Fati.

Això sí, si acaba sortint, sembla clar que Deco reinvertiria els diners obtinguts per reforçar la plantilla. El club es troba en procés de cerca d'un nou tècnic i és força probable que el nou entrenador demani una sèrie de fitxatges. Però, independentment del fitxatge desitjat, Deco té el seu favorit: Bernardo Silva.

La venda d'Ansu Fati podria permetre a Deco aconseguir el fitxatge de Bernardo Silva

Bernardo Silva, el crac del Manchester City, podria sortir l'estiu que ve mitjançant un traspàs proper als 60 milions d'euros. I és que al seu contracte es va incloure una clàusula per la qual, si un club posa una quantitat propera a aquesta xifra, Bernardo Silva podria sortir.

Tot i que Xavi Hernández se n'anirà del club i encara no es coneix el seu substitut, Bernardo Silva apunta a ser el fitxatge de l'estiu. Deco el té a la llista des de fa temps i el Manchester City, ara sí, podria deixar-lo marxar. Aquest any, Bernardo ha jugat 17 partits de Premier, anotant 6 gols i repartint 4 assistències, per la qual cosa amb 29 anys seria un fitxatge de luxe per al Barça.

Veurem si finalment arriba Bernardo Silva o no. El que sembla clar és que el fitxatge està condicionat les sortides. Ansu Fati ho sap i ha d'espavilar per no ser l'elegit, encara que no depèn d'ell, sinó de les ofertes que arribin a les oficines del Barça.