Dani Alves, al judici on està acusat d'agressió sexual

FUTBOL

L'amic de Dani Alves relata l'estat del futbolista la nit dels fets

Continuen les declaracions a la segona sessió de la vista oral contra l'exjugador del FC Barcelona

Aquest dimarts se celebra la segona sessió del judici contra l'exjugador del FC Barcelona, Dani Alves, que s'enfronta a una pena de 9 a 12 anys de presó per un presumpte delicte d'agressió sexual. El brasiler fa més d'un any que està a la presó preventiva, després de ser acusat de cometre aquest acte a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022.

Després d'escoltar les declaracions dels treballadors, empleats i director del local d'oci nocturn, ha estat del torn de Bruno Brasil , l'amic que va estar amb Dani Alves a la discoteca la nit dels fets. Ha asseverat que ell va conduir aquella nit cap a la discoteca, ja que Dani Alves havia "begut molt" durant tota la tarda. Van menjar i Nadóre a l'Eixample de Barcelona i la Taverna del Clínic, per després anar al Nuba i acabar a Sutton.

Bruno ha explicat que Dani Alves prendria "una ampolla de vi, dues copes de whisky i dues gintòniques" abans d'entrar a la sala. Ha dit que va ser el cambrer el que va convidar les noies a pujar al reservat, "però és cert que vaig ser jo qui va donar el senyal perquè ho fes", i van demanar una ampolla Magnum de cava. Ha assegurat que hi van ballar "amb respecte, havent-hi química però respectuosa" i que hi van accedir de seguida.

També afirma que la denunciant i les amigues no estaven incòmodes, sinó que “al contrari, passant-ho bé”. Sobre Dani Alves i la víctima, ha assenyalat que "ballaven junts com els altres".

Bruno explica el que va veure quan Dani Alves i la víctima van anar al lavabo

A preguntes de la fiscalia, Bruno ha explicat que va veure Dani Alves anar cap al lavabo i que la víctima va accedir després, mentre que ell es va quedar amb les amigues a la zona VIP "ballant i fent bromes". Minuts més tard va veure el futbolista va sortir del bany i va posar a ballar amb ells. Bruno declara que parlava amb la prima de la víctima quan l'exjugador del Barça va tornar del servei.

“En sortir del bany, Dani (Alves) va venir al meu costat i va seguir ballant al mateix reservat. Estàvem jo i la cosina, intercanviant xarxes socials. Explica que quan la víctima va abandonar el lavabo,” va venir, va parlar amb mi i la cosina i totes dues es van acomiadar de mi".

Després la denunciant i la seva cosina es van acomiadar, mentre que Alves i ell van seguir una estona més ballant al reservat. Més tard se'n van anar i va conduir de nou per portar Dani Alves a casa seva. En sortir de la discoteca, assegura que el passadís estava molt fosc i que no va veure plorar la víctima.