El davanter centre Zlatan Ibrahimovic, en primer pla amb una foto en què surt l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Rebutja el PSG, fitxarà pel Barça i serà el nou Zlatan Ibrahimovic, ja confirmat

El Barça busca aconseguir un davanter centre amb molt de gol i l'elegit és un jove talent que ja diu ade al PSG de Lucho

El Barça ja planifica la seva temporada oficial i, com no podia ser d'una altra manera, també estudia i prepara la seva incursió al proper mercat de fitxatges. L'objectiu del Barça és reforçar diverses línies, però el cert és que el club culer que presideix Joan Laporta té una clara obsessió a millorar la davantera. Tot i que el Barça ha quedat fora de la cursa per fitxar els últims grans golejadors, el club culer té un altre gran objectiu que comparen amb el davanter Zlatan Ibrahimovic.

El Barça, per més que es vulgui edulcorar, vol tancar el fitxatge d'un nou davanter centre que arribi per aconseguir els minuts del polonès Robert Lewandowski. A Hansi Flick li agraden i convencen diferents perfils, però s'ha fixat en un que podria arribar i que, segons ha pogut saber e'-Notícies', es podria confirmar els pròxims dies. L'objectiu del Barça és tornar a comptar amb un gran killer de l'àrea com al seu dia ho va ser Zlatan Ibrahimovic, que va destacar pel seu olfacte golejador i joc aeri.

Joan Laporta amb un micròfon a la mà al costat de Zlatan Ibrahimovic aixecant els braços

El futur amb Robert Lewandowski no és gens clar, però sembla evident que el Barça busca lligar un nou davanter i que, a més, ja hauria aconseguit l'impossible. I és que el Barça hauria aconseguit que aquest davanter, a qui comparen amb Zlatan Ibrahimovic, rebutgés el PSG per fitxar ja pel club culer que presideix Joan Laporta. Tot s'ha de confirmar, però sembla que el Barça ja té nou davanter i el següent pas és confirmar el traspàs de Robert Lewandowski, que continua insistint a quedar-s'hi.

El Barça busca gols i es fixa al nou Zlatan Ibrahimovic: "No para de fer..."

Hansi Flick i Joan Laporta volen que el Barça recuperi l'esperit competitiu i, per tant, entenen que serà crucial que tots els jugadors sentin que la competència ferotge existeix. El Barça vol acabar amb la comoditat de futbolistes com Robert Lewandowski, que aquest any ha estat pràcticament intocable tot i estar molt poc encertat de cara a porteria. El Barça, per contrarestar el pobre rendiment de Robert Lewandowski, s'havia fixat un nou gran objectiu de mercat que comparen, i de quina manera, amb el suec Zlatan Ibrahimovic.

El Barça somia tancar els millors futbolistes del món, però el cert és que el club culer ha d'acudir a un mercat més desconegut per apostar per joves promeses. De fet, així ho ha realitzat en aquesta ocasió, ja que ha convençut una jove talent de 18 anys perquè rebutgi el PSG per fitxar pel Barça de Flick. Tot està a res de confirmar-se, cosa que provocaria l'adéu precipitat del polonès Robert Lewandowski, que per ara segueix sense voler moure's de la màgica Ciutat Comtal.

Robert Lewandowski no vol marxar del Barça, però el club culer vol empènyer-lo cap a la rampa de sortida costi el que costi. Lewandowski vol seguir al Barça i, per si no fos poc, vol seguir ostentant un rol important, cosa que va totalment en contra de la idea que té Hansi Flick. El DT alemany vol que el Barça tingui molta competència a totes les posicions i s'ha fixat en un nou gran golejador que, amb 18 anys, està brillant a Espanya.

Rebutja el PSG, fitxarà pel Barça i serà el nou Zlatan Ibrahimovic, ja confirmat

Joan Laporta li ha donat llum verda i, per tant, Hansi Flick ja s'ha posat fil a l'agulla per negociar, en nom del Barça, amb un jove crac. Parlem d'un davanter top que ha culminat una gran temporada al club i que ha estat relacionat, pel seu estil, amb Zlatan Ibrahimovic, que va jugar al Barça. Hansi Flick no compta amb Robert Lewandowski i vol forçar la sortida del polonès, que seria rellevat per un gran tapat que ve de brillar i golejar al RCD Mallorca.

Segons ha pogut saber 'e-Notícies', el Barça és a prop de tancar el fitxatge d'Alex Woiski, davanter argentí del RCD Mallorca de tan sols 18 anys. Woiski, de característiques semblants a Ibrahimovic, ve de brillar a les categories inferiors del Mallorca i arribaria per ocupar un rol important al filial de Rafa Márquez. A més, Hansi Flick hauria aprovat la participació de Woiski a la pretemporada, ja que busca gol i no compta ni amb Robert Lewandowsi ni amb el brasiler Vitor Roque.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: