El president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb una foto de l'escut.
FUTBOL

El fitxatge n. 1 de Joan Laporta per a l'extrem es posa a tret: 'Volem marxar'

Laporta celebra les darreres declaracions d'una estrella mundial: és més a prop del Barça

Joan Laporta, de mica en mica, està aconseguint remuntar la mala situació econòmica que travessa el FC Barcelona. El president té les coses molt clares i sap que l'entitat va abans que ningú. Això ha acabat, de vegades, desencadenant moments poc agradables per a tothom.

Malgrat que Joan Laporta va afirmar a El podcast del Presidente que no hi hauria grans fitxatges aquest any, se sap que Deco ja ha presentat una primera oferta a Jeremie Frimpong. Per tant, segurament ho va dir per no causar enrenou i facilitar les possibles negociacions. I ara un dels extrems més determinants del món s'ha posat amb safata de plata.

L'extrem somiat per Joan Laporta

Khvicha Kvaratskhelia porta força temps a l'agenda culer, però de moment no ha estat possible emprendre el seu fitxatge. Així i tot, el que sí que podem afirmar és que el georgià agrada molt a Joan Laporta. El seu valor de mercat és de 80 milions d'euros i el contracte amb el Nàpols no finalitza fins a l'estiu de 2027.

Khvicha Kvaratskhelia encarant Christensen i Koundé durant un partit

Joan Laporta considera Khvitxa Kvaratskhelia un dels millors extrems esquerres del món i sap que fa 2 anys que està brillant a la Serie A. Els números acompanyen allò que es diu de l'atacant: 11 gols i 9 assistències en 45 partits. I ara, per a alegria del president culer, el seu agent ha revelat que vol marxar aquest mateix estiu, i és una opció magnífica per al Barça.

Les declaracions del pare i agent de Khvitxa Kvaratskhelia van ser: "No vull que la gent pensi que Kvara vol quedar-se a Nàpols. Volem marxar, però esperarem al final de l'Eurocopa per no molestar Khvicha. La prioritat és jugar en un club que disputi la Champions. El pitjor és que, si es queda a Nàpols, perdrà un any".

Joan Laporta no ho tindrà fàcil amb Kvaratskhelia

Després de la confessió del representant de Khvitxa Kvaratskhelia, el Nàpols va llançar un comunicat a la xarxa social X en què afirmava que el georgià té contracte. A més, afegia que no està a la venda i que el seu futur no el decideix ni l'agent ni el pare del jugador.

Per tant, sembla evident que l'estiu serà molt llarg per a Kvaratskhelia. D'una banda, el seu pare i agent ha confirmat que vol anar-se'n a causa de la inestabilitat del Nàpols. Mentre que, de l'altra, el president Aurelio De Laurentiis li ha tancat la porta de sortida.

Sigui com sigui, Joan Laporta de segur que no li treu l'ull. Si Kvaratskhelia es posa amb safata, intentarà fer el seu fitxatge, ja que entén que és un talent diferencial que pot aportar solucions noves. Això sí, si el georgià finalment resulta impossible, el màxim mandatari culer té dues opcions més: Nico Williams i Luis Díaz.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: