El davanter polonès Robert Lewandowski, en primer pla amb una foto de fons en què s'albira l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Robert Lewandowski se'l carrega, el Barça reacciona amb un fitxatge bestial: 7 M€ ok

Robert Lewandowski va evitar que el Barça incorporés un nou davanter, però el Barça contesta amb un fitxatge molt millor

El Barça, ja amb Hansi Flick liderant la nau del primer conjunt culer, treballa de manera ininterrompuda per poder fer front a tots els moviments que s'acosten aquest estiu. Un dels temes calents anirà explícitament relacionat amb Robert Lewandowski, que no es vol moure del Barça i, a sobre, vol agitar la plantilla al seu gust. En aquest sentit, el davanter polonès Robert Lewandowski s'havia encarregat de frenar i lapidar la possible arribada d'un nou ariet, però el Barça ha respost amb un fitxatge bestial.

Hansi Flick i Joan Laporta volen que el Barça recuperi l'esperit competitiu i, per tant, entenen que serà crucial que tots els jugadors sentin que la competència ferotge existeix. El Barça vol acabar amb la comoditat de futbolistes com Robert Lewandowski, que aquest any ha estat pràcticament intocable tot i estar molt poc encertat de cara a porteria. El Barça, per contrarestar el pobre rendiment de Robert Lewandowski, s'havia fixat un nou gran objectiu de mercat, però el polonès va voler frenar l'operació amenaçant greument el Barça.

Robert Lewandowski mirant de reüll un costat amb un mig somriure

Tot i això, el Barça de Joan Laporta ha reaccionat tancant un fitxatge bestial per tan sols 7 milions d'euros. L'objectiu ara passa per convèncer Robert Lewandowski, ja que el Barça no compta amb el davanter polonès, que ostenta un sou desorbitat i totalment fora de mercat. El mercat de fitxatges en clau Barça ja ha arrencat i, pel que sembla, portarà moltes sorpreses en clau culer.

Robert Lewandowski és fora, males formes i el Barça respon amb un fitxatge de 7 M€

Robert Lewandowski no vol marxar del Barça, però el club culer vol empènyer-lo cap a la rampa de sortida costi el que costi. Lewandowski vol seguir al Barça i, per si no fos poc, vol seguir ostentant un rol important, cosa que va totalment en contra de la idea que té Hansi Flick. El DT alemany vol que el Barça tingui molta competència en totes les posicions i està convençut que cap futbolista, encara menys Robert Lewandowski, tindrà assegurat la seva posició com a titular.

És per això que aquest primer mes d'estiu ve carregat d'emocions fortes i també de notícies poc esperades per part del tècnic culer Hansi Flick. El Barça volia esperar a veure com es donava el final de temporada de Robert Lewandowski, però la veritat és que l'àrea esportiva té clar que cal donar-li sortida.

Anna i Robert Lewandowski amb les cares juntes mirant a càmera

L'any no ha estat d'un Robert Lewandowski que, a més, l'any que ve passarà a cobrar prop de 21 milions d'euros nets. Unes quantitats que el Barça li va signar i que, si no es rebaixen, hipotecaran pràcticament tot el marge salarial del primer equip culer. El Barça ja ha reaccionat: buscarà l'adeu de Robert Lewandowski per fitxar un tapat per només 7 M€.

Robert Lewandowski se'l carrega, el Barça reacciona amb un fitxatge bestial: 7 M€ ok

Tenint en compte la tessitura econòmica del Barça, resulta imprescindible que el mercat de fitxatges d'estiu es comenci a rastrejar a partir d'aquest pròxim mes de juny del 2024. A més, Hansi Flick, que ja és el nou entrenador culer, ha estat alertat del tipus d'operacions que es duran a terme. Unes transaccions que podran ser millors o pitjors, però que no deixaran ningú indiferent a Can Barça.

La primera arribarà per provocar l'adeu d'un Robert Lewandowski que continua entestat a quedar-se a Can Barça. El club culer no vol que sigui així i, per empènyer-lo, té previst tancar l'ascens al primer equip d'Àngel Alarcón, futbolista del filial de Rafa Márquez. Alarcón, que ja va debutar amb el primer equip culer, té un valor proper als 7 M€ i el Barça buscarà donar-li protagonisme per rellevar Robert Lewandowski.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: