Luis Enrique amb els ulls ben oberts en roda de premsa
FUTBOL

Luis Enrique intenta evitar el següent fitxatge del Reial Madrid

El tècnic asturià convoca una reunió amb Luis Campos per planificar l'estratègia del PSG i fastiguejar el Madrid

El Reial Madrid continua tenint present el mercat d'estiu com un període per renovar la defensa. Els favorits encara són els mateixos per a un Florentino Pérez que no para d'atalaiar el mercat a la recerca d'alternatives.

El que és un fet és que el Reial Madrid encara no tindria cap incorporació defensiva garantida. Cosa que preocupa molt a les oficines de Chamartín i sobre això s'està treballant intensament actualment.

Mentre que a la davantera sembla haver-hi massa efectius, a la defensa escassegen les promeses. Amb els fitxatges de Kylian Mbappé i Endrick, la davantera del Reial Madrid està més que garantida per als pròxims anys.

Kylian Mbappé mirant enrere amb cara de sorpresa i Endrick mirant endavant mentre es toca l'escut del Palmeiras

Pel que fa a sector defensiu, Florentino Pérez pretén que Leny Yoro sigui la promesa que ocupi el centre de la defensa. No obstant això, Luis Enrique també desitja el gal i estaria disposat a arrabassar-lo a un Reial Madrid com a resposta al cas de Kylian Mbappé.

Luis Enrique planeja convèncer Leny Yoro

Luis Enrique hauria programat una reunió amb Luis Campos per abordar el fitxatge de Leny Yoro. El director esportiu del PSG podria ser un al·licient molt efectiu perquè Luis Enrique aconsegueixi el seu objectiu.

Ara com ara, sembla que el seu pla seria seguir el mateix mètode que va aconseguir que Barcola acabés deixant l'Olympique de Lió. D'aquesta manera, la iniciativa de Luis Enrique seria establir contacte amb un Leny Yoro que té el Reial Madrid com a prioritat.

En aquests moments, les negociacions entre Florentino Pérez i el LOSC Lilla semblen estancades. L'equip francès demana al voltant de 50 milions d'euros per Leny Yoro i no voldria cedir. En aquest escenari, el PSG podria jugar amb avantatge, ja que estaria disposat a dur a terme aquest desemborsament.

Rafa Marín, la solució de Florentino Pérez

Florentino Pérez veu com Luis Enrique i el PSG continuen posant pressió Leny Yoro i el LOSC Lilla. Per això, el president del Reial Madrid ja valora la possibilitat d'explorar noves opcions. Ara com ara, Rafa Marín és el segon millor posicionat a les oficines de Chamartín per ocupar el centre de la defensa.

Tot i això, les últimes informacions apunten que l'AC Milà, el Nàpols i el Bayer Leverkusen també estan a l'aguait. Caldrà veure si finalment Florentino Pérez aconsegueix tancar el futur de la defensa del Reial Madrid en aquest mercat.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: