Florentino Pérez amb un somriure mentre plouen bitllets del cel
FUTBOL

Florentino Pérez aconsegueix la primera venda de l'estiu: El Madrid guanya 2 milions

El Reial Madrid continua demostrant que el seu planter brinda futbolistes de qualitat i talent a equips d'elit

El Reial Madrid no perd de vista les perles que surten de La Fábrica. El planter ha demostrat moltes vegades que crea jugadors de gran nivell. Tanmateix, la majoria d'ells no aconsegueixen ingressar al primer equip davant la falta d'oportunitats.

Aquesta gesta només l'han aconseguida uns quants, tenint actualment presents els exemples de Dani Carvajal o Nacho Fernández. Els dos defenses han esdevingut llegendes del Reial Madrid i exemples a seguir per als talents de La Fábrica.

També, hi ha altres precedents com Lucas Vázquez que també militen actualment al Reial Madrid. Així i tot, ells són només una minoria en comparació amb tots els joves talents que acaben abandonant el planter.

Lucas Vázquez en primer pla amb Nacho Fernández al fons

No obstant això, encara que no acabin ingressant al primer equip, els jugadors de La Fábrica surten més que preparats. Per això, alguns com ara Víctor Chust acaben ingressant a clubs de Primera Divisió com el Cadis. Ara bé, el descens recent dels andalusos hauria fet canviar els seus plans per deixar 2 milions d'euros al Reial Madrid.

Víctor Chust fa guanyar diners a Florentino Pérez

Víctor Chust ha completat una temporada notable al Cadis. El seu paper no ha estat decisiu per mantenir la categoria, però ha disputat 22 partits oficials. Tot i això, s'espera molt més d'un jugador que ja gaudeix de 24 anys i que aviat ha de trobar el seu lloc a l'elit.

Ara com ara, el seu destí no estaria confirmat, encara que el Cadis ja ha comunicat el seu adeu. Ho ha fet el president, Manuel Vizcaíno, que ha comunicat la importància de la sortida de Víctor Chust per renovar la plantilla. Una venda que deixarà diners a les arques del Reial Madrid i que Florentino Pérez celebra.

Cal recordar que el club blanc té el 50 % dels drets. Florentino Pérez ja s'està fregant les mans en conèixer que aconseguirà embutxacar-se 2 milions d'euros amb aquesta operació. I és que, segons sembla, Víctor Chust deixarà el Cadis per uns 4 milions.

El Reial Madrid aconsegueix 2 milions d'euros

Florentino Pérez sap que qualsevol operació que sigui fructífera per al Reial Madrid és important. Jugadors com Víctor Chust sempre són considerats una benedicció per a les arques blanques. Ara com ara, el valencià deixaria 2 milions d'euros de benefici per al Reial Madrid.

En concret, segons fet oficial Manuel Vizcaíno, l'operació es tancaria per 4 milions d'euros. D'aquesta manera, encara que no tots aconsegueixin encaixar al Reial Madrid, sempre és bo saber que La Fábrica continua donant alegries.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: