Pau Cubarsí amb Xavi Hernández sobre un fons ple de bitllets de 500 euros

FUTBOL

Pau Cubarsí i els 10 milions que faciliten el fitxatge, el temor més gran de Laporta

El central està demostrant que es troba a un nivell molt alt i el FC Barcelona podria perdre'l si no el blinda

Pau Cubarsí ha estat la revelació d'aquesta temporada amb Lamine Yamal. Els dos jugadors estan a un nivell estratosfèric i els números en són la prova: l'atacant resol partits i el defensa els salva. Això és una gran notícia per al FC Barcelona, ja que no estan en condicions d'invertir molts diners en fitxatges.

Els deutes persegueixen el club i, malgrat la bona gestió de la directiva actual, la cosa està difícil. La RFEF ja ha comunicat a Joan Laporta que ha de fer una gran venda si vol continuar amb el Fair Play 1/1. Això complica encara més la situació dels catalans, que hauran de decidir qui és el que se'n va.

Pau Cubarsí, el diamant en brut

El defensa ja ha aconseguit diverses titularitats amb el primer equip, cosa que és increïble si tenim en compte que només té 17 anys. Es caracteritza, principalment, per la seva gran visió de joc i les seves passades encertades. Pau Cubarsí és central i les característiques que presenta són una mica fora del comú en la seva posició.

Probablement, això és el que ha fet que Xavi Hernández hi confiï fins al punt de posar-lo per davant de Jules Koundé o Íñigo Martínez diverses vegades. Pau Cubarsí és encara un adolescent, de manera que hauria d'estar jugant al planter. En comptes d'això, està mostrant al món l'elevat nivell a què juga i diversos dels grans ja s'hi han interessat.

Pau Cubarsí ha aconseguit que equips com el Bayern de Múnic o el PSG s'interessin per ell. Joan Laporta ha de pensar urgentment en el contracte del central, ja que la clàusula està fixada en 10 milions. Aquesta quantitat és ridícula si ens parem a mirar l'economia dels conjunts que pregunten pel culer.

Joan Laporta no es pot despistar

El primer contracte professional de Pau Cubarsí, que és l'actual, el va signar l'any passat, quan ningú no s'esperava que tingués l'èxit d'ara. És més que possible que aquest sigui el motiu que expliqui la seva baixa clàusula. Tal com ha dit fichajes.net, PSG i Bayern de Múnic van darrere seu, així que Joan Laporta ha de presentar-li un nou contracte ja.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Així i tot, sembla que Pau Cubarsí vol continuar la seva carrera al FC Barcelona. Això fa que els culers puguin respirar, ja que no poden perdre una futura estrella com ell. Haurem de seguir molt de prop la directiva del FC Barcelona per veure si hi ha una proposta nova sobre la taula.