Aitana Bonmatí amb cara de preocupació mentre juga un partit

FUTBOL

El Barça Femení perd el seu referent, Aitana Bonmatí es queda sola

L'equip blaugrana perd una altra futbolista clau en aquest tram final de temporada i Aitana Bonmatí cada cop està més sola

El Barça Femení es troba en una situació preocupant. Un altre cop ha tornat a passar el que l'equip blaugrana no volia que passés. Una de les estrelles s'ha lesionat en un partit amb la seva selecció.

La baixa de Graham Hansen

L'equip blaugrana perd Graham Hansen. Durant el matx de la UEFA de Nacions Femenina, la jugadora va haver d'abandonar el terreny de joc a causa de molèsties a la cama dreta després d'anotar un gol important per a la seva selecció.

La situació es va tornar encara més preocupant quan Hansen no va celebrar el gol i es va ajupir amb evidents signes de dolor. Tot i aconseguir sortir del camp pel seu propi peu, el seu estat de salut continua sent motiu de preocupació per al cos tècnic i els aficionats de l'equip blaugrana.

Tornada a Barcelona

Graham Hansen ha abandonat la concentració amb Noruega i torna a Barcelona. L'equip mèdic del Barça farà una sèrie de proves exhaustives per determinar la gravetat i la naturalesa de la seva lesió. Es treballarà amb la jugadora per desenvolupar un pla de rehabilitació personalitzat que permeti recuperar-se de manera segura i eficaç.

Mentrestant, la incertesa sobre la durada de la baixa de la futbolista i la seva disponibilitat per als propers partits es manté, cosa que genera preocupació entre els aficionats del Barcelona.

Hansen, indiscutible per al Barça

Graham Hansen és una de les jugadores clau als esquemes de Jonatan Giráldez. El seu gran rendiment l'ha convertit en una futbolista destacada del Barcelona. Les seves estadístiques així ho demostren, amb 21 gols i 19 assistències en 23 partits.

Aquesta temporada, la futbolista destaca molt a nivell individual. Amb l'absència d'Alexia a causa d'una lesió, Aitana i Hansen han assumit el paper de líders al camp. L'enteniment mutu i la capacitat per complementar-se han contribuït de manera significativa a l'èxit de l'equip. Han demostrat una combinació perfecta, entenent els moviments i les necessitats de l'altra.

Al tram final de la temporada, el Barça es veu obligat a adaptar-se i cercar solucions per cobrir l'absència d'aquesta gran futbolista.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: