Kylian Mbappé sospira amb Vinícius Júnior, que el mira sorprès amb la samarreta del Reial Madrid

FUTBOL

El fitxatge de Kylian Mbappé provoca una trucada, volen Vinícius Júnior

L'arribada del davanter francès al Reial Madrid fa que un equip anglès s'interessi en el brasiler

La marxa de Kylian Mbappé del Parc dels Prínceps sembla una realitat. Ja fa diverses setmanes que Fabrizio Romano anunciava la sortida del davanter francès del PSG la temporada que ve. Després de més de sis anys a la capital parisenca, sembla que el gal té la intenció d'abandonar França.

Tot indica que Kylian Mbappé firmarà pel Reial Madrid el pròxim estiu. El davanter francès sempre ha estat un dels desitjos de Florentino Pérez. Encara que en anys anteriors ja s'havia rumorejat la seva possible arribada a la capital espanyola, mai no havia estat tan a prop com actualment.

S'espera que Kylian Mbappé es converteixi en el jugador més ben pagat de la plantilla madridista

L'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid sembla que només és qüestió de temps. Tot i això, aquesta incorporació podria provocar la sortida d'un jugador molt important de la plantilla madridista. S'espera que perquè el gal signi el contracte amb el club blanc, Florentino Pérez el converteixi en el millor pagat de la plantilla.

Amb això, és probable que el president madridista decideixi donar sortida a diversos jugadors de la plantilla. Tant Dani Ceballos com Nacho Fernández són els clars candidats.

El Manchester United disposat a oferir 200 milions d'euros per fitxar Vinícius Júnior

Per a Florentino Pérez, la possible arribada de Kylian Mbappé no altera els plans que té en referència als seus davanters. Tot i això, des d'Anglaterra asseguren que el Manchester United estaria disposat a realitzar una elevada oferta per aconseguir la contractació de Vinícius Júnior. Els mitjans britànics parlen que la nova propietat podria oferir una xifra propera als 150 milions d'euros per assegurar-se el fitxatge del brasiler.

Florentino Pérez no sembla estar disposat a deixar sortir el brasiler. El president madridista està molt content amb la presència del davanter i, almenys, s'espera que vulgui que coincideixi amb Kylian Mbappé una temporada. En cas que la seva compatibilitat no sigui bona, aleshores sí que es podria esperar la venda de Vinícius Júnior.

Tot i això, malgrat que el pròxim estiu el Manchester United pugui oferir una elevada quantitat, Florentino Pérez no sembla tenir la intenció de desprendre's de Vinícius Júnior. Pels aficionats madridistes, la sortida del brasiler, no seria ben rebuda. A més, el jugador ha demostrat diverses vegades el seu amor pel Reial Madrid i no sembla tenir la intenció d'abandonar la capital espanyola.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: