Joao Félix somrient el dia de la presentació amb el Barça
FUTBOL

Nova oferta per Joao Félix! El Barça ofereix 40 M€ i un fitxatge com a moneda de canvi

L'extrem agrada molt a les altes esferes culers i ja han traslladat la seva proposta als madrilenys

Joao Félix va arribar al Barça en qualitat de cedit el darrer dia del mercat de fitxatges de l'any passat. La seva incorporació va il·lusionar gran part de l'afició, la qual confiava que rendiria al nivell més alt possible. Malauradament, no ha estat així i no ha acabat d'establir-se a la plantilla.

Al principi, Xavi Hernández comptava amb ell i li donava molts minuts, cosa que va canviar amb el transcurs de la temporada. Finalment, Joao Félix va acabar a la banqueta, lloc del qual no solia moure's gaire. Tot i que semblava que se n'aniria a finals de temporada, el Barça està buscant la manera de retenir-lo i ja l'hauria trobada: un jugador i 40 milions.

Joao Félix veu la llum al final del túnel

Si Xavi Hernández continuava com a entrenador, les opcions de Joao Félix de seguir al Barça eren pràcticament inexistents. Per sort per al portuguès, la destitució de l'històric culer li ha donat una oportunitat de quedar-se. La directiva vol poder comptar amb ell i Hansi Flick que també el voldria a les seves files.

Joao Félix mirant de perfil cap a un costat en primer pla durant un partit

Paral·lelament, l'Atlètic de Madrid vol desprendre's d'ell durant aquest mateix mercat, ja que no el volen. L'extrem té problemes amb Simeone i, si torna al conjunt matalasser, no jugarà absolutament res. Al principi, demanaven 70 milions per ell; ara, ho han baixat a 60.

La directiva del Barça el volia com a cedit una temporada més, però l'Atlètic de Madrid només contempla la venda. Els culers no poden pagar els 60 milions que demanen Joao Félix, però han presentat una oferta digna d'estudi. La proposta consta de dues parts: 40 milions d'euros i Íñigo Martínez, que no vindria malament a l'entitat madrilenya.

Íñigo Martínez amb la pilota controlada durant un partit del FC Barcelona

Íñigo Martínez, el reforç ideal

Encara que és qüestió de dies que els madrilenys anunciïn la incorporació de Robin Le Normand, Íñigo Martínez seria de molta ajuda. És un defensor experimentat que podria ajudar en la rotació de la rereguarda, posició en què el conjunt blanc-i-vermell no va sobrat. Tenint en compte que Joao Félix no entra als seus plans i que en principi no hi ha més equips interessats, l'oferta no és dolenta.

Joao Félix no ha mostrat el seu millor futbol al Barça, factor que ha fet que molts aficionats dubtin del seu nivell. Tothom sap que té un talent descomunal, però la falta de continuïtat fa que sigui un jugador més. Aviat en sabrem més sobre el tema, però l'interès culer pel portuguès és completament real i el volen a l'equip l'any que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: