Pep Guardiola pensatiu al costat d´un escut del FC Barcelona
FUTBOL

Pep Guardiola demana un fitxatge i salva el Barça abans d'acomiadar-se del Manchester City

El tècnic català iniciarà la que s'espera que sigui l'última temporada al club anglès i demana l'arribada d'un culer

El Manchester City sembla estar decidit a reforçar la seva plantilla amb l'objectiu de brindar a Pep Guardiola un equip capaç de competir per tots els títols el seu darrer any. Després de diverses declaracions del tècnic, tot apunta que el català no prolongarà la seva vinculació amb el Manchester City. Una decisió que converteix la temporada que ve en una campanya crucial tant per al club com per a l'entrenador.

A la recerca de millorar la seva línia medul·lar, Pep Guardiola ha identificat Frenkie de Jong com l'objectiu prioritari per reforçar la seva medul·lar. El migcampista del FC Barcelona ha estat una figura destacada des de la seva arribada, però el Barça es troba en una situació econòmica complicada que podria obligar a vendre les seves estrelles.

La situació financera del Barça

El FC Barcelona necessita ingressar una quantitat significativa de diners durant l'estiu per estabilitzar-ne les finances. Frenkie de Jong, que no ha mostrat ser determinant en alguns moments crucials, ha esdevingut un possible candidat per ser transferit. La directiva liderada per Joan Laporta ha taxat el jugador en un mínim de 80 milions d'euros i no considerarà ofertes inferiors a aquesta xifra.

Frenkie de Jong mira cap a un costat mentre la càmera li apunta directament

L'interès del Manchester City

L'interès del Manchester City a Frenkie de Jong no és nou. Pep Guardiola ha seguit de prop l'evolució del neerlandès i considera que el seu estil de joc encaixaria perfectament al seu esquema tàctic. La capacitat de De Jong per distribuir la pilota i la seva visió de joc la converteixen en un actiu valuós per a qualsevol equip d'elit.

Tot i que el Barça preferiria retenir De Jong, la necessitat d'ingressar fons podria fer que una oferta substancial del Manchester City sigui difícil de rebutjar. A més, el fet que Pep Guardiola sigui un exentrenador i una figura respectada al Barça podria facilitar les negociacions entre tots dos clubs.

L'oferta del Manchester City per Frenkie de Jong

Segons diverses fonts, el Manchester City està disposat a fer un esforç significatiu per assegurar el fitxatge de Frenkie de Jong. L'oferta podria rondar els 80 milions d'euros que el Barça ha establert com a mínim, cosa que proporcionaria al club català els recursos necessaris per alleujar la crisi financera i potser realitzar alguns fitxatges estratègics en altres àrees de l'equip.

El possible fitxatge de Frenkie de Jong pel Manchester City representa una situació win-win tant pel Barça com pel club anglès. Per a Pep Guardiola, assegurar l'arribada de Frenkie de Jong seria un últim gran moviment abans d'acomiadar-se del Manchester City, assegurant que deixa el club en una posició forta per al futur.

Per al Barça, la venda de Frenkie de Jong alleujaria significativament la pressió financera i permetria al club planificar amb més flexibilitat el proper mercat de fitxatges. La marxa del neerlandès reduiria la massa salarial de la plantilla, ja que actualment és un dels jugadors que més alt té el salari.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: