Raphinha en primer pla amb l'escut del Newcastle de fons
FUTBOL

El Newcastle posa preu al fitxatge de Raphinha

L'extrem està molt ben valorat i l'equip anglès vol aconseguir els seus serveis aquest mateix estiu

Raphinha no va començar la temporada de la millor forma i finalment es va acabar lesionant. En tornar als terrenys de joc, es va trobar amb Lamine Yamal en aquella que solia ser la seva posició. A partir d'aquí, el brasiler va haver de reinventar-se per poder tenir un lloc a l''11' titular.

Xavi Hernández el va reconvertir en extrem esquerre i el va col·locar d'interior, cosa que ha fet que tanqui la temporada espectacularment bé. El Barça no passa per un bon moment econòmic i s'està plantejant quin jugador ha de sortir per obtenir bons ingressos. Raphinha és un dels que més ha sonat i el Newcastle, que el vol a les seves files, ha fet una oferta que no ha agradat als catalans.

La quantitat insuficient que ofereix el Newcastle per Raphinha

Encara que al Barça no li vindria malament vendre el brasiler per alliberar espai a la plantilla, no el regalaran. Raphinha té un valor de mercat de 50 milions d'euros, però els culers no sentiran ofertes inferiors als 60 'quilos'. Curiosament, el Newcastle és l'equip que té més capital actualment, però la seva oferta no ha estat suficient.

Raphinha amb cara d'enuig abans de començar un partit amb el FC Barcelona

El Newcastle és el club que té més diners des que el Public Investment Fund (Fons d'Inversió Pública), fons sobirà de l'Aràbia Saudita, el va adquirir. Malgrat que el conjunt anglès disposa de molts diners per fitxar, no ha destacat especialment aquests darrers anys; de fet, ha quedat setè a la Premier.

El Newcastle, conscient del seu poder econòmic, es vol moure molt al mercat de fitxatges que ve. Un dels seus desitjos més grans és Raphinha, que fa anys que es troba a la seva llista de prioritats. Així i tot, l'oferta que han fet és de 40 milions, que és una quantitat insultant per al Barça.

El Barça demana més per Raphinha

A causa de la seva situació econòmica, el Barça necessita diners d'on sigui. Tanmateix, els de la Ciutat Comtal tampoc no s'arrossegaran: o ofereixen el que demanen o no hi ha venda. El Newcastle, conscient del mal moment del club de LaLiga, vol intentar fitxar Raphinha per la menor quantitat possible.

En aquesta disputa s'enfronten el club més ric del món i un que està en crisi econòmica. Les negociacions no seran gens senzilles i és probable que es prolonguin força. El que se sap amb certesa és que el Barça no es doblegarà i demanarà, com a mínim, 60 milions per Raphinha.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: