Joao Félix i Deco en primer pla
FUTBOL

Joao Félix, més prop del Barça: Deco accepta una venda de 30 M€ per pagar el fitxatge

L'extrem agrada molt al club culer i el director esportiu sap com sumar-lo a les seves files

Joao Félix va arribar al Barça en qualitat de cedit l'últim dia del mercat de fitxatges de l'estiu passat. El portuguès era un reforç ideal per a l'extrem esquerre i se n'esperava molt. El seu equip, l'Atlètic de Madrid, no l'incloïa en els plans i volien buscar-li una sortida tot i ser el fitxatge més car de la seva història.

Malgrat no tenir regularitat, Deco està encantat amb ell i està buscant la fórmula per retenir-lo. El Barça no passa per un bon moment econòmic i ha de mirar molt bé en què inverteix els diners. Així i tot, sembla que el director esportiu ha trobat la manera de retenir-lo definitivament al club; una sortida de 30 milions li donaria allò que necessita.

Deco sap com incorporar Joao Félix

En principi, els matalassers demanaven 70 milions d'euros a qualsevol conjunt que volgués fitxar Joao Félix. Veient el poc d'èxit que estava tenint aquesta suma elevada, han decidit rebaixar-ne la quantitat. Ara, el Barça hauria de pagar 60 quilos si vol tancar l'arribada de l'extrem.

Joao felix celeb

Tenint en compte la situació per la qual passa el Barça, aquesta quantitat és massa alta i Ansu Fati té la solució. Deco estava treballant en una nova cessió per a la temporada que ve, però tot podria canviar. Ansu Fati ha tornat a la Ciutat Comtal després de la seva cessió al Brighton i encara es podria vendre per 30 milions.

Encara que Hansi Flick ha afirmat que vol veure'l jugar abans de traspassar-lo, Deco podria acceptar una oferta de 30 milions. Això faria que el Barça només hagués de pagar els 30 milions restants per Joao Félix. Els madrilenys no rebaixaran més el valor de l'atacant, així que no hi haurà oferta que valgui; Deco ha de reunir 60 milions com sigui, i Ansu Fati n'és l'elegit.

Ansu Fati mirant a l'estesa assegut a la banqueta

Ansu Fati és la solució

Ansu Fati ha estat encadenant una lesió darrere d'una altra i hi ha gent que ja no creu que pugui recuperar el seu nivell. La venda aportaria al Barça, aproximadament, uns 30 milions d'euros. De fet, si no arriba cap oferta, podria entrar directament en un intercanvi amb Joao Félix i acabar al Metropolitano.

Per la seva banda, els números de Joao Félix han estat bons, ja que ha anotat 10 gols i ha donat 6 assistències en 44 partits. Però no n'hi ha prou, ja que se l'ha vist sense ganes i sense pressionar diverses vegades. Sembla que Deco intentarà fitxar-lo i farà tot el possible per fer-ho realitat gràcies a Ansu Fati.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: