Deco mira un costat pensatiu amb Luis Enrique fent el mateix sobre un fons blau i vermell
FUTBOL

Luis Enrique diu 'no' i Deco sospira pel seu fitxatge: Amb 100 milions ve al Barça

El director esportiu vol incorporar un dels millors pivots del món i la competència li ho posa fàcil

Deco, nou director esportiu del FC Barcelona, està treballant àrduament per trobar una solució viable que permeti al conjunt fitxar. El club necessita equilibrar els comptes i complir les normatives del Fair Play financer. Un dels seus fitxatges preferits es veia en problemes per Luis Enrique, però ja no serà un impediment.

D'una altra banda, el PSG, dirigit per Luis Enrique, ha decidit no competir pel fitxatge desitjat del Barça. L'espanyol ha optat per centrar-se en uns altres objectius per reforçar la plantilla. Aquesta decisió alleuja la pressió sobre els culers, ja que elimina un competidor potent a la carrera pel seu fitxatge somiat.

Sí, perquè el Barça ha mostrat un fort interès a fitxar un centrecampista valorat en 100 milions d'euros. Fa anys que impressiona amb la seva habilitat per controlar el joc i per la seva versatilitat al camp. Els culers, sota la direcció de Deco, busquen reforçar el seu centre del camp després de la sortida de Sergio Busquets i la seva arribada seria un autèntic somni ara com ara impossible.

Muntatge de Deco primer pla

Luis Enrique deixa escapar Bruno Guimaraes i apareix Deco

Bruno Guimaraes ha demostrat ser un dels millors centrecampistes de la Premier League. La seva capacitat per adaptar-se tant a rols defensius com ofensius el converteix en un objectiu ideal per al Barça. Tot i això, el Newcastle United ha deixat clar que no deixarà anar a la seva estrella per menys de 100 milions d'euros.

Aquesta xifra suposa un desafiament significatiu per al Barça, que enfronta restriccions financeres severes. Això sí, la sortida de Luis Enrique de l'escenari de fitxatges podria suposar un alleugeriment per a Deco. Sense competència, el seu traspàs de segur que sortirà més barat i, a sobre, s'ha revelat que Bruno Guimaraes té una clàusula al contracte que l'acosta a la Ciutat Comtal.

Per tant, Deco, gràcies a la negativa de Luis Enrique, la venda d'alguns jugadors i la clàusula de Bruno Guimaraes, té més a prop el fitxatge. La seva gestió serà crucial per navegar aquests desafiaments i assegurar que el Barça pugui competir perquè vingui. Bruno Guimaraes podria ser la clau per al nou Barça que el director esportiu i Hansi Flick estan construint.

El Barça ja pot anar a buscar Bruno Guimaraes

L'arribada de Bruno Guimaraes aportaria estabilitat i creativitat al centre del camp del Barça. Amb Luis Enrique fora de la competència, Deco té una oportunitat única. I a més, la clàusula permet donar prioritat al conjunt català i, fins i tot, abaratir l'operació.

L'interès del Barça en Bruno Guimaraes és fort, però l'operació és complexa. Luis Enrique ha decidit no competir pel brasiler, cosa que deixa Deco com a principal candidat. El culer ha de trobar una solució creativa per finançar aquest fitxatge crucial per al futur del club.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: