Eric García escalfant amb el FC Barcelona a la banda
FUTBOL

Eric García accepta la proposta i posa en perill el seu 'fitxatge' pel Barça

Eric García pren una decisió que posa en dubte el seu futur al Barça

Eric García, el jove central, va sortir com a cedit després de quedar-se sense lloc al Barça. El defensor no acabava de consolidar-se a l'equip i va haver de sortir per deixar espai a la plantilla i millorar el tema econòmic. Xavi Hernández va afirmar que la seva sortida al Girona FC va ser per temes merament econòmics, però que ell el volia al seu equip.

El Barça té una sobrecàrrega de centrals i Hansi Flick ha de prendre una decisió durant aquests mesos. Eric García ha acceptat un repte que li podria costar el "fitxatge" pel Barça. A més, se sap que Míchel el vol, així que tot podria portar Eric García a la sortida.

Eric García està en perill

Eric García ha signat una gran temporada al Girona FC i Míchel l'ha espremut al màxim. El central ha fet 5 gols en 33 partits i ha estat l'eix de la defensa. Ha fet prou mèrits perquè l'entrenador de l'equip català el vulgui comprar.

Eric García colpejant la pilota mentre salta durant un partit

Tanmateix, ara ha acabat la seva cessió i ha tornat al Barça, on tot és diferent en comparació de quan Eric García era al club. Hansi Flick és el nou entrenador i ha de fer fora algun central. Clément Lenglet se n'anirà fora segur, però el defensor espanyol és el gran dubte.

Hansi Flick només disposarà de 2 o 3 setmanes de pretemporada per veure el nivell d'Eric García, ja que estarà als Jocs Olímpics. En disputar aquesta competició, si Espanya arriba més o menys lluny, es perdrà gran part de la preparació d'estiu. Per aquest motiu, haurà de tancar el futur amb el Barça abans de començar a entrenar, ja que després podria ser tard.

Hansi Flick decidirà

Hansi Flick vol veure jugar tots els seus futbolistes abans de decidir si els ven, els cedeix o se'ls queda. Eric García és un d'aquests casos, ja que s'ha parlat molt de la seva possible venda. L'espanyol anirà als Jocs Olímpics, per això s'endarrerirà massa i Hansi Flick podrà veure'l molt poc en acció.

Eric García no tindrà temps per convèncer el Barça i ha de deixar el seu futur clar abans de representar Espanya. Tenint en compte que diversos equips han preguntat per ell i que al Barça no hi té lloc, el seu futur sembla clar. Se sabrà més sobre la possible sortida durant aquest mercat de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: