Deco en primer pla amb l'escut del FC Barcelona ratllat sobre un fons de ratlles blanques i negres
FUTBOL

Deco regala un fitxatge valorat en 10 milions: No jugarà més amb el Barça

Una de les incorporacions no ha quallat al club blaugrana i el director esportiu el farà fora a un preu absurd

El futur de diversos dels jugadors cedits del Barça encara és incert. Amb l'arribada de Hansi Flick, la plantilla patirà una sèrie de canvis i Deco haurà d'ajudar. El director esportiu intentarà complaure l'entrenador en la mesura que sigui possible.

Deco s'està encarregant de reorganitzar l'equip i assegurar-ne l'estabilitat financera, que no és fàcil. Part d'aquesta estratègia inclou vendre jugadors que no encaixen als plans del club. Amb un contracte encara vigent, però sense espai a l'esquema actual, un cedit és un dels principals candidats per sortir.

Deco el regala

Des de la seva arribada el 2020, un lateral ha tingut un rendiment irregular i no s'ha assentat a l''11' inicial. Tot i que va mostrar potencial amb la seva velocitat i habilitats ofensives, no ha aconseguit establir-se com a imprescindible. Les freqüents lesions i la forta competència a l'equip han limitat les seves oportunitats, cosa que ha portat Deco a considerar la seva sortida.

Deco mira al capdavant i assenyala amb el dit sobre un fons groc

El PSV Eindhoven ha mostrat interès a fitxar Sergiño Dest. L'equip holandès el veu una valuosa incorporació per la defensa, ja que aquest any ha estat clau. El retorn a l'Eredivisie podria ser beneficiós per a Dest, brindant-li l'oportunitat de recuperar la forma i la confiança en un entorn familiar. A més, el PSV busca reforçar la seva plantilla per competir a la lliga holandesa i a Europa.

Les negociacions entre el FC Barcelona i el PSV estan avançades i els holandesos el podrien aconseguir per menys de 10 milions, que ni s'acosta al seu valor de mercat. Deco està disposat a escoltar ofertes, encara que siguin inferiors als 22 milions en què està taxat.

La gestió de Deco es centra a optimitzar la plantilla i assegurar que el club mantingui una base financera sòlida. La possible venda de Dest encaixa perfectament en aquesta estratègia. Mentre que Deco busca consolidar la plantilla amb jugadors que s'alinein amb la visió de Hansi Flick i les necessitats del club, el PSV ofereix una solució viable per al lateral.

Sergiño Dest encarant un rival amb la samarreta del PSV

Deco el vendrà aviat

El futur de Dest podria decidir-se en les properes setmanes. La finestra de transferències d'estiu serà clau per definir-ne la destinació. El FC Barcelona, sota la direcció de Deco, està preparat per fer moviments estratègics que beneficiïn el club tant esportiva com financerament.

En resum, Dest podria estar a prop d'abandonar el Barça cap al PSV Eindhoven. Aquest moviment ajudaria el club a ajustar la seva plantilla i millorar la seva situació financera. Per la urgència de fer-lo fora, Deco el regalarà, baixant dels seus 22 milions de valor fins a menys de 10.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: