Nico Williams en primer pla amb Kylian Mbappé al fons sobre una paret blanc-i-vermella
FUTBOL

Nico Williams congela el seu fitxatge pel Barça: Mbappé i l'Athletic ho celebren

L'extrem ha parlat per als mitjans i ha sorprès molta gent amb les respostes en relació amb el seu futur

Nico Williams ha fet una gran temporada amb l'Athletic i ha esdevingut un dels millors extrems. L'espanyol ha tingut un creixement important aquesta temporada i ja és al radar de diversos dels grans d'Europa. Recentment, la seva entitat l'ha renovat fins a 2027, cosa que ha il·lusionat molt els aficionats bascos.

Nico Williams ha sonat molt al voltant del Barça i el seu futur semblava anar encarat cap al Camp Nou. Ara, el davanter està concentrat amb La Selecció i ha parlat per a diversos mitjans de comunicació. Les seves respostes han sorprès, especialment la seva resposta relacionada amb Mbappé.

Nico Williams dona l'esquena al Barça

Fa temps que es diu que Nico Williams veuria amb bons ulls jugar al Barça, que necessita un extrem esquerre com ell. La seva increïble projecció i millora constant el col·loquen com un dels favorits malgrat la seva renovació recent. El seu fitxatge serien aproximadament uns 50 milions d'euros, quantitat una mica alta per al Barça ara mateix.

Nico Williams i Lamine Yamal barallen per una pilota en una imatge editada

L'Athletic no deixaria fraccionar el pagament i el Barça l'hauria de pagar tot de cop. Sorprenentment, quan han preguntat a Nico Williams amb qui li agradaria jugar (i que no ho hagi fet encara) ha respost que amb Mbappé. Això ha cridat l'atenció dels barcelonistes, però també dels blancs; fins i tot la mateixa reportera li pregunta amb un to de desconcert absolut: "Mbappé?".

Fa poc, es va confirmar que Mbappé jugarà al Reial Madrid la temporada que ve. Això ha portat molts a preguntar-se si el desig de Nico Williams és fitxar pels blancs. Molts altres pensen que simplement té ganes de jugar amb el francès, sigui on sigui.

Nico Williams també parla del seu futur

S'ha vist Nico Williams amb els jugadors del Barça diverses vegades i se sap que té molt bona relació amb bona part de la plantilla. Quan li van preguntar sobre el seu futur, Nico Williams va respondre: "Estic molt content a l'Athletic, és el club que m'ho ha donat tot. És el club que ha apostat per mi al 100 %. Estic molt feliç a Bilbao i és el que he de dir".

Juanma Castaño va voler treure informació a Nico Williams i li va preguntar si sabia on jugaria la temporada que ve. La resposta va ser: "Sí, ho tinc força clar. L'Athletic és casa meva, estic molt content, ara el que vull fer és centrar-me en l'Eurocopa. Si no estàs al 100 % en una competició com aquesta, et passen per sobre. Amb la resta no sé què passarà”.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: