Pau Cubarsí posant amb la samarreta de la Selecció Espanyola
FUTBOL

Pau Cubarsí amb el millor central de l'Eurocopa: L'afició del Barça demana el fitxatge

L'Eurocopa presenta un central que ha enamorat els aficionats del Barça i que pot acompanyar Pau Cubarsí

Pau Cubarsí va irrompre al primer equip aquesta mateixa temporada gràcies a la confiança de Xavi Hernández. El defensor va debutar aprofitant la baixa d'Íñigo Martínez i ràpidament es va fer un lloc a la plantilla. Amb el pas dels mesos, s'ha vist que el jugador del planter té molt de talent i és la nova esperança del Barça.

El Barça pensa que el jove és el futur del club i l'ha titllat d'intransferible: a més, l'ha renovat fa poc. Pau Cubarsí és la parella perfecta per a Ronald Araújo, però no se sap què passarà perquè el seu futur és en l'aire. Amb la por al cos, tots els aficionats demanen el fitxatge d'un central que està brillant a l'Eurocopa per si l'uruguaià marxa aviat.

El possible company de Pau Cubarsí

Pau Cubarsí ha demostrat que, malgrat ser tan jove, pot jugar al nivell més alt sense que es noti la seva poca experiència. Amb tan sols 17 anys, el central s'ha enfrontat a conjunts com el Nàpols i el PSG, evitant que campessin a gust i sent molt important en la defensa. Malauradament, el futur de Ronald Araújo sembla que s'allunya cada cop més del Barça.

Pau Cubarsí fent una passada amb la samarreta del FC Barcelona

En les seves últimes declaracions, Ronald Araújo va evitar respondre si continuaria l'any que ve al Barça. Va respondre que estava centrat en la Copa Amèrica i que estava al 100 % en la competició. Això ha fet que les alarmes dels aficionats i la directiva es disparin.

Ara, totes les persones properes al Barça, tant directiva com afició, pensen que l'uruguaià està estudiant les propostes d'altres conjunts. Els fans, espantats per la idea de quedar-se sense central, han començat a demanar el fitxatge de l'estrella italiana del Bolonya, Riccardo Calafiori. Malgrat haver-se marcat un gol en pròpia contra Espanya, el central esquerre està jugant a un nivell molt alt i ha estat molt rellevant en conjunt.

Riccardo Calafiori, ideal per a Pau Cubarsí

Tots volen que Ronald Araújo es quedi al Barça, però sembla que no és la seva intenció. Si decideix sortir a buscar noves oportunitats, Pau Cubarsí necessitarà un company que l'ajudi. Riccardo Calafiori és una bona solució i el fitxatge rondaria els 30 milions d'euros.

Pau Cubarsí té molt de futbol a les botes, però no pot liderar una defensa encara. La seva poca experiència i edat requereixen un experimentat al seu costat. Tot i que Riccardo Calafiori encara està una mica verd, compta amb més experiència que el català, així que podria guiar-lo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: