Pau Cubarsí en primer pla amb un escut del Reial Madrid
FUTBOL

Pau Cubarsí se'n va de la llengua i confessa que una llegenda del Reial Madrid és el seu ídol

Pau Cubarsí ha rebut la trucada de Luis de La Fuente per jugar amb la Selecció Espanyola i en la seva presentació ha deixat un detall que demostra qui és: sincer, atrevit i sense por de res


Pau Cubarsí ha esdevingut el fenomen del moment. Tots volen conèixer una mica més la perla de La Masia que ja està brillant en tot un FC Barcelona amb només 17 anys. La seva irrupció a l'elit no ha passat desapercebuda i ara li toca el torn de demostrar el seu talent amb la Selecció Espanyola.

Pau Cubarsí ja ha arribat a la primera convocatòria amb els nervis lògics d'un debutant i les xarxes de la Selecció Espanyola han volgut captar les seves primeres impressions com a internacional. Ho ha fet amb el seu gran amic, Lamine Yamal, que l'ha acompanyat en les primeres passes i en una curiosa entrevista a la qual ha contestat amb total sinceritat.

I és que Pau Cubarsí, tot i ser tan jove, ja destaca per la seva naturalitat i tranquil·litat, però això també li pot jugar males passades. Encara és un adolescent i el seu ascens ha estat tan ràpid que no ha tingut temps per processar-ho tot. Motiu pel qual ha de començar a aprendre sobre la marxa, tal com li acaba de passar.

Pau Cubarsí es mulla

De camí cap a la concentració de la Selecció Espanyola, Pau Cubarsí ha pujat al cotxe amb Lamine Yamal per respondre a una sèrie de preguntes. Li han qüestionat sobre com es va assabentar de la trucada de De La Fuente, la reacció dels seus pares... Però, sens dubte, el moment de més tensió s'ha viscut després de ser preguntat pel rècord que pot superar si debuta.

Pau Cubarsí pujat en un cotxe amb el cinturó posat

Sí, perquè fins ara, Sergio Ramos és defensa més jove de la història de la Selecció Espanyola a debutar, però Pau Cubarsí li pot robar el lloc. Davant aquest escenari, el jove central ha contestat que "seria un somni fet realitat, i si puc assolir aquest objectiu, superar Sergio Ramos, que és un ídol la veritat, estaria molt content".

Pau Cubarsí parla de Sergio Ramos... i de Gerard Piqué i Carles Puyol

Això sí, després de dir que Sergio Ramos n'és un dels referents, Pau Cubarsí també ha exalçat les figures de Carles Puyol i Gerard Piqué. "Sempre he vist molt Gerard Piqué" i "pel seu caràcter Carles Puyol".

En definitiva, Pau Cubarsí ha estat totalment transparent a l'hora de confessar els seus referents futbolístics. Un del Reial Madrid i dos del Barça. Un gest que exalça encara més la seva figura perquè s'ha mostrat sincer i sense pensar en les repercussions.

És clar que Pau Cubarsí és diferent de la resta i com a prova d'això la seva reflexió final. "Jo vull ser jo mateix, vull jugar a allò que jo sé, no em vull comparar amb ningú".

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: