Joao Félix en primer pla
FUTBOL

El fitxatge de Joao Félix promet: 40 milions i tornada a casa

L'extrem podria tornar al lloc que coneix millor que ningú i els culers no podrien evitar-ho

Joao Félix té molta qualitat, però la seva irregularitat no li ha permès brillar de la manera que s'esperava. El portuguès va arribar a l'Atlètic per 127 milions d'euros, que ha estat el fitxatge més car de la història dels matalassers. Li van donar moltes oportunitats, però no va encaixar a l'equip i ja ha sortit cedit diverses vegades.

Joao Félix va anar al Chelsea, però tampoc va enlluernar; ara, ha estat al Barça, lloc on ha estat molt còmode. L'extrem afirma que vol quedar-se a la Ciutat Comtal i que farà tot el possible perquè sigui així. Tot i així, els madrilenys són els que decideixen i tenen una oferta de 40 milions sobre la taula que ho canvia tot.

Què passarà amb Joao Félix i el Barça?

Joao Félix va aconseguir la titularitat al Barça, però la va perdre al tram final per la seva poca continuïtat. Els culers van optar per posar Raphinha d'interior i el seu rendiment va ser molt bo. Però Deco i Joan Laporta estan entossudits a seguir poder comptant amb el portuguès i estan treballant per aconseguir-ho.

Joao Félix somrient el dia de la presentació amb el Barça

El Barça no pot assumir el cost que suposaria tancar Joao Félix, que en principi eren uns 70 milions d'euros. Veient que ningú no volia aconseguir el portuguès, l'Atlètic de Madrid n'ha rebaixat el preu i ara estudia l'oferta de 40 milions. El club que està disposat a pagar aquesta quantitat és el Benfica, que podria recuperar el seu atacant.

Joao Félix va aconseguir donar-se a conèixer al món al Benfica, on va tenir un èxit fora del comú. Ara, els seus compatriotes estan buscant recuperar-lo a un cost molt inferior que el que van haver d'enfrontar els matalassers. És possible que això deixi sense opcions el Barça, ja que els madrilenys prefereixen una venda a una cessió.

Joao Félix té dos pretendents

Joao Félix només desperta interès en dos equips, i un és el Barça, on ha estat aquesta temporada. El davanter ha anat perdent valor sense parar i els de Simeone en són conscients. Sabent que l'entrenador argentí no compta amb ell de cap de les maneres possibles y volen vendre'l ja.

El Barça no està disposat a adquirir Joao Félix de manera definitiva i prioritzaran el fitxatge de Nico Williams o Luis Díaz. Però sí que el vol com a reforç i Joan Laporta està treballant en una nova cessió. Durant aquest mercat de fitxatges sabrem què passa a l'extrem.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: