Hansi Flick amb l'escut del FC Barcelona al fons
FUTBOL

Hansi Flick despenja el telèfon i truca al proper fitxatge del Barça: Acord total

L'entrenador ha aconseguit la incorporació amb què diversos dels grans d'Europa somien

Hansi Flick ha aterrat a la banqueta del Barça fa poc i ja està treballant de valent per a la temporada que s'acosta. Al costat de Deco, estan veient què fer amb la plantilla: les sortides, les incorporacions, etc. Es sap que l'alemany té una llista de prioritats i farà tot el possible per tancar-ne alguna.

El Barça passa una crisi econòmica considerable, factor que complica moure's pel mercat de fitxatges. Tot i així, es sap que el Barça intentarà donar-li, en la mesura del possible, tot el que pugui. Ara, Hansi Flick ha fet una trucada que fa que els culers rebin un dels millors fitxatges del mercat.

Hansi Flick ho ha aconseguit

Hansi Flick té molts contactes a Alemanya a causa del seu pas pel Bayern de Múnich i La Selecció. Amb Pep Guardiola, l'ex del Bayern de Múnich ha estat l'únic entrenador a aconseguir un sextet. Ha entrenat grans futbolistes, i a més d'un el vol al Barça la temporada que ve.

Deco i Hansi Flick treballant mà a mà davant un ordinador a les oficines del FC Barcelona

Segons ElNacional.cat, Hansi Flick ha fet una trucada que ha tancat la incorporació del pivot defensiu perfecte per al Barça. El que va despenjar el telèfon era Joshua Kimmich, el pivot del Bayern que té contracte fins al 2025. Segons es diu, el migcampista ha rebutjat la proposta de renovació, ja que li sembla insuficient.

En principi, Joshua Kimmich costava 70 milions d'euros aproximadament, però veient que no renovarà, els bavaresos l'han de vendre aquest mateix estiu. Si no us donen sortida abans que es tanqui el mercat, se n'anirà de franc l'any que ve. Segons la font esmentada anteriorment, això ha fet que Hansi Flick l'aconsegueixi incorporar per 30 o 40 milions.

Hansi Flick convenç Joshua Kimmich

El Barça no passa per un bon moment econòmic, factor que fa que no pugui afrontar fitxatges gaire costosos. Per sort, Hansi Flick ha aconseguit el “sí” de Joshua Kimmich. A més de tornar amb el seu antic entrenador, el pivot veu amb bons ulls el club català.

Joshua Kimmich seria una gran incorporació i és probable que sigui el que s'acosti més al joc de Sergio Busquets. A més d'una molt bona visió per crear joc, participa activament en defensa, una cosa molt necessària al Barça. Tot i que no podem confirmar res, aquest estiu podríem veure l´arribada de l´alemany a la Ciutat Comtal.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: