Florentino Pérez i Eduardo Inda sobre un fons de color lila en primer pla
FUTBOL

Eduardo Inda revela el fitxatge de 100 milions que Florentino Pérez no vol acceptar

El periodista va assegurar que un gran club europeu ha mostrat interès a aconseguir un atacant blanc

El Liverpool està en plena reconstrucció després de la sortida de Jürgen Klopp, que va deixar el club després d'una dècada d'èxit a Anfield. La directiva anglesa ha dipositat la confiança en Arne Slot per liderar aquest nou projecte.

El neerlandès, conegut per la seva feina al Feyenoord, arriba amb la missió de revitalitzar el Liverpool i tornar-lo al cim de la Premier League i Europa. Per aconseguir-ho, els britànics, amb el suport del nou tècnic, estan planificant diverses incorporacions estratègiques.

La mira del Liverpool, posada al Santiago Bernabéu

Amb la sortida de Klopp i l'arribada d'Arne Slot, el Liverpool necessita reforçar la plantilla amb jugadors de qualitat i experiència. Segons Eduardo Inda, un dels objectius prioritaris del Liverpool és al Reial Madrid. Els 'reds', coneguts per la seva sobrada capacitat financera, han trobat al Santiago Bernabéu una peça clau per al seu futur i volen negociar amb Florentino Pérez.

Diversos jugadors del Reial Madrid caminant després de marcar un gol sobre un fons vermell amb l?escut del Liverpool

L'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid generarà una competència ferotge a la davantera blanca, i el principal afectat pot ser Rodrygo. Malgrat que ha estat fonamental en moments crucials, com ara a la remuntada contra el Manchester City, el seu futur de blanc no està del tot assegurat. Florentino Pérez, president del Reial Madrid, es podria veure obligat a considerar ofertes pel brasiler per equilibrar els comptes després de l'arribada de Mbappé.

En aquest sentit, diversos clubs de la Premier League han mostrat interès en Rodrygo, però segons Eduardo Inda, és el Liverpool qui ha pres la davantera. "Volen Rodrygo a la Premier i es poden demanar perfectament més de 100 milions, que no està malament. Hi ha un club que ha preguntat per ell i en què encaixaria meravellosament bé: és el Liverpool", va dir Eduardo Inda a Ok Diario.

Hi ha 'cas Rodrygo' i Florentino Pérez té la seva opinió

L'interès del Liverpool no és casualitat, ja que Rodrygo ha demostrat la seva vàlua en partits d'alta tensió i la seva versatilitat seria un actiu molt valuós per a Arne Slot. A més, la joventut i la projecció el converteixen en una inversió a llarg termini. Això sí, Florentino Pérez no es vol desprendre de Rodrygo a qualsevol preu.

El president del Reial Madrid valora el brasiler com una peça important de la plantilla. Tot i això, l'oferta del Liverpool, que podria superar els 100 milions d'euros, representa una oportunitat econòmica difícil d'ignorar. El club blanc ha de sospesar la possibilitat de mantenir el brasiler, que podria veure reduït el seu protagonisme amb Mbappé, o acceptar l'oferta i reinvertir aquests diners en altres fitxatges.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: